Kabeh Kategori
EN

News Company

Omah> News > News Company

Sugeng Nuoz sing wis dianugerahi gelar "Science and Technology Backyard" ing China

Wektu Nerbitake: 2022-07-06 Ndeleng: 121

图片 1

2 Juli 2022 - Sugeng Nuozing dianugerahi judhul "Ilmu lan Teknologi Backyard" ing China.


Penghargaan iki minangka patemon taunan kaping 24 saka Asosiasi Ilmu Pengetahuan Cina lan
 Teknologi —— revitalisasi ilmu pengetahuan lan teknologi deso kanggo nguntungake petani sanajan (tindakan Xiaoxiang) tujuane: mbantu revitalisasi desa


 Nuoz ora mung supplier global ekstrak Litsea cubeba organik nanging uga ndadekke income tartamtu kanggo masyarakat lokal kanggo drive pembangunan deso.


 Litseacubeba (Lour.) Pers. [L.citrataBlume], uga dikenal minangka lada pheasant, minangka tanduran saka kulawarga Lauraceae. Oyod lan godhong digunakake minangka obat. Lauraceae, jahe kayu, semak deciduous utawa wit cilik.


Sajarah Litsea cubeba


Buruh panen kembang Litsea cubeba

   Babagan Litsea cubeba, panemuan arkeologi paling awal ana ing situs budaya Hemudu. Akeh sisa-sisa godhong Lauraceae sing ditemokake ing situs kasebut, lan ahli botani, agronomi lan arkeolog sing ana gandhengane wis nindakake akeh identifikasi saka macem-macem sudut, kalebu godhong Litsea cubeba. Kajaba iku, ing Situs Taman Istana Nanyue ing Guangzhou, siji wiji Litsea cubeba diapung saka situs Shiqu Canal, banjur papat wiji Litsea cubeba ditemokake ing situs sumur J264 ing situs Palace Garden, sing padha karo saiki. Bisa dideleng manawa paling ora 7,000 taun kepungkur, tanduran Litsea cubeba ana ing sisih kidul negaraku, lan dudu produk impor.


Buruh milih woh Litsea cubeba sawise panen


Miturut cathetan ing kaca 730 Kedokteran. Sanitasi, Volume 8 Babad Distrik Yiyang, Litsea cubeba sugih sumber daya ing Pagunungan Yiyang.

 

Ing tanah gaib Ziyang, wiji Litsea cubeba sing dikubur ing lemah pirang-pirang taun kepungkur kanthi alami bakal thukul lan tuwuh sawise dipakani dening sinar matahari lan udan, mula iki uga minangka bank sumber alam Litsea cubeba.


Manfaat ekonomi lan semangat budaya Litsea cubeba


Buruh milih woh Litsea cubeba sawise panen.


Litsea cubeba minangka tanduran dioecious, lan kembang lanang diserbuki lan lenga atsiri dijupuk lan diekstrak. Semangat kontribusi tanpa pamrih iki uga ing ngendi kita sinau. Sawise kembang wadon diserbuki, Litsea cubeba dipanen.

 

Ing jaman biyen, nalika "rampok ganda" sing paling angel ing deso Yiyang kita rampung, uga nalika Litsea cubeba wis diwasa. Kanggo nyukupi subsidi keluarga, warga ora peduli karo panas lan kesel. Cepet, saben dina dheweke bisa milih tas kulit ula siji utawa loro, lan sawise kerja keras, penghasilan bisa nganti atusan yuan.

 

Sawise nandur ing pangkalan Nuoze, petani lokal bisa njupuk 80-120 catties saka Litsea cubeba woh seger saben dina, lan income saben dina bisa tekan 140-210 yuan. Apa iki dudu berkah Litsea cubeba lan petani? Iki uga minangka cara Nuozer Bio kanggo mbantu revitalisasi desa, lan uga selaras karo kabijakan pembangunan "Kukuh Industri, Dadi Sugih Tani, lan Nggawe Lingkungan" saka "Nooz Bio Park"!


Strategi pengembangan industri Litsea cubeba

Litsea cubeba kalebu ing edisi 2020 "Pharmacopoeia Republik Rakyat China", uga "Katalog Aditif Pangan", "Katalog Bahan Mentah Kosmetik" lan "Katalog Aditif Pakan" ing China, Eropa Union, lan Amerika Serikat. Pangembangan kabeh rantai industri sing bisa digawe, dipakani, lan diganjar.

Nuoz Bio

Ing lingkungan ekonomi saiki, pakurmatan iki minangka pengakuan lan dhukungan saka negara, pemerintah ing kabeh tingkat, lan ahli kanggo rencana pembangunan Nova Bio-industri kita. Nuozer Bio bakal terus njunjung tinggi integritas lan inovasi, njunjung budaya perusahaan inti saka integritas lan altruisme, lan ngleksanakake industri obat tradisional Cina aromatik ing deso, drive revitalisasi deso, lan nggawe wong desa sugih, lan earnestly ngleksanakake strategi "lucid Waters". lan gunung-gunung sing subur". Nyebarake wiji industri obat Cina aromatik ing saindenging jagad kanthi jeneng katresnan!


Nuoz Bio

Dadi kulawarga duwe suhu, jembar,Perusahaan jero!


Kategori panas