Kabeh Kategori
EN

News Company

Omah> News > News Company

Bantuan Petani Dadi Sugih-Nuoz Biotech Diakoni dening "Industrialisasi Pertanian Terkemuka

Wektu Nerbitake: 2021-12-10 Ndeleng: 136

Tanggal 19 November 2021, Liu Zhimou, CEO NuoZ Biotechnology, nampa medali lan sertifikat "Perusahaan Utama Industri Pertanian" saka staf departemen pemerintah Yiyang, China. Iki kaping pindho Nozze Bio nampa penghargaan kaya ngono.


Perusahaan Utama Industri Pertanian

  

Minangka perusahaan anjog ing industrialisasi tetanèn, Nuoz Biological tansah njupuk "integritas lan altruisme" minangka budaya perusahaan perusahaan. Aktif hubungi departemen pemerintah, organisasi amal, etc. kanggo melu ing urusan umum, madeg 4000 hektar bahan medicinal Aromatic Cina Basis tanduran telung dimensi standar Eropa lan Amerika kanthi kerja sama karo petani lokal.Centella asiatica, rosemary, liku penting banget lan obat-obatan herbal Cina liyane ditandur ing dhasar. Proses tanduran kabeh ora mbutuhake pestisida lan pupuk, lan nggunakake panen buatan kanggo mesthekake yen Ekstrak Centella asiatica, ekstrem rosemary, Lan lenga litsea cubeba diproduksi sesuai dengan standar Organik.


Mode Interplanting Litsea cubeba Rosemary Centella aslatica

  

Ing wektu sing padha, produksi lan panen pangkalan nyedhiyakake atusan kesempatan kerja kanggo petani lokal saben taun, sing nambah penghasilan petani lan entuk kahanan win-win kanggo perusahaan, petani, lan lingkungan.


Panen rosemary

CSR minangka senjata anyar sing mbantu nyuda kesenjangan antarane organisasi lan masyarakat. Organisasi ora bisa dioperasikake ing vakum lan organisasi ora ana gunane kajaba nganti menehi kontribusi marang masyarakat. NuoZ fokus ing petani, tanpa sapa kita nindakake apa-apa, kanthi terus-terusan nyedhiyakake pitulungan teknis lan dhukungan finansial. Saiki kita arep nindakake luwih akeh karya sing bisa entuk manfaat luwih akeh dening masyarakat tanpa repot.

NuoZ nindakake iki kanthi mbangun hubungan kemitraan karo petani, lembaga pemerintah, NGO/INGO lan organisasi masyarakat. Kita nggampangake petani kanthi nyediakake dhukungan sing beda-beda kayata mbantu para petani kanthi kebijakan investasi nol, nyedhiyakake wiji kanthi gratis, mbiayai kanggo tuku peralatan sing beda-beda sing dibutuhake lan mbantu para petani kanthi menehi dhukungan teknis lan kontingen liyane.


pabrik

Kategori panas