Kabeh Kategori
EN

News Company

Omah> News > News Company

Iku kabeh diwiwiti lan rampung karo ati!

Wektu Nerbitake: 2021-09-09 Ndeleng: 134

Tanggal 29 Agustus 2021, akademisi Yin Yulong saka Akademi Teknik China, wakil walikota Tang Ruixiang, wakil ketua Konferensi Konsultatif Politik Rakyat China, direktur Biro Ilmu lan Teknologi Gao Dewen, sekretaris Partai Biro Ilmu Pengetahuan lan Teknologi Kota. Grup, wakil direktur, Komite Distrik Ziyang, Biro Ilmu lan Teknologi Distrik lan pimpinan liyane teka Hunan Nuoze Biological Technology Co, Ltd. perjanjian kerjasama, mbukak bab anyar ing chain industri kesehatan manungsa.

1

Ketua perusahaan, Pak Liu Zhimou, mènèhi laporan rinci babagan budaya perusahaan, asal saka basis tanduran telung dimensi organik saka bahan obat Cina aromatik ing Eropah lan Amerika Serikat, semangat budidaya sing ati-ati, petani. ' income, lingkungan humanistik lokal, lan owah-owahan ing lingkungan alam kanggo akademisi Yin lan partai.

2-1

2-2

Academician Yin kebak pujian lan kagum: Revitalisasi deso kanggo revitalisasi industri, mimpin wong desa kanggo bisa dadi sugih, lan nambah taraf urip petani. Iki ora mung ndadekke lingkungan deso lan nyumbang kanggo harmoni sosial. Kita kudu nyengkuyung perusahaan sing nindakake perkara praktis. , tulung.


2

3

Wakil Walikota Tang Ruixiang nedahake: Bahan obat Cina aromatik minangka industri bahan obat Cina sing berkembang ing kutha kita. Karya liyane kudu rampung ing penggalian jero lan promosi bahan obat akeh lan bahan obat asli. Tingkat riset ilmiah bahan obat Cina aromatik ningkatake pangembangan multi-dimensi lan kualitas industri bahan obat Cina aromatik.

4

Ing karya inovasi teknologi extract tanduran sehat, Pak Liu kacarita ing extract perusahaan riset lan inovasi teknologi pangembangan, lan rembugan proses project kerjasama mengko karo tim Academician Yin. Pimpinan pemerintah kutha melu ing tindak lanjut lan nyatakake dhukungan sing kuat sajrone proses kasebut.

Ing rapat kasebut, Nuoz Biotech lan tim riset ilmiah akademisi Yin entuk persetujuan. Ing saksi saka pimpinan kutha lan kabupaten, wakil saka loro pihak nandatangani perjanjian kerjasama ing titik.

1-1

Akademisi Yin kanthi pribadi dianugerahi plakat "Akademi Ilmu lan Teknologi", nyuntikake dorongan anyar menyang pangembangan ilmiah lan teknologi Nuozer.

7

8

Akademisi Yin kanthi pribadi dianugerahi plakat "Akademi Ilmu lan Teknologi", nyuntikake dorongan anyar menyang pangembangan ilmiah lan teknologi Nuozer.
Janji bakal nggawa keuntungan kanggo kabeh jagad. Kanthi dhukungan lan perhatian kabeh sektor masyarakat, kabeh kolega Nozze Bio bakal terus njunjung budaya perusahaan "integritas lan altruisme" lan tindakake kabijakan bisnis "ilmu lan teknologi nggawe nilai, profesionalisme nggawe kualitas"; nggabungake gen pangembangan inovatif perusahaan karo Kebijakan revitalisasi deso negara kanggo nguatake industri, nggawe petani luwih sugih, lan nggawe lingkungan luwih apik; nyuntikake vitalitas menyang sabab kesehatan manungsa, lan nggawe perusahaan tanggung jawab kanggo harmoni lan stabilitas masyarakat.


Kategori panas