Kabeh Kategori
EN

News Company

Omah> News > News Company

Nuoze Bio menang final nasional "Kompetisi Metode Inovasi China 2022

Wektu Nerbitake: 2022-11-30 Ndeleng: 106

Kabar apik! Tim Yiyang menang final nasional "Kompetisi Metode Inovasi China 2022

 

(Reporter Lu Jing, Koresponden Bai Jingna) Saka 24 nganti 25 November, final nasional Kompetisi Metode Inovasi China 2022 dianakake ing Tianjin. 239 proyek saka 30 wilayah ing saindenging China bersaing online. Hunan Nuoz Biotechnology Co., Ltd, sing disaranake dening Asosiasi Ilmu Perbandaran, menang hadiah nomer loro ing Final Kompetisi Metode Inovasi China 2022 kanthi papan kaping lima ing kompetisi nasional.

1111 

 

Taun iki, Asosiasi Ilmu Perbandaran aktif nyengkuyung aplikasi metode inovasi kanggo para pekerja ilmu lan teknologi perusahaan supaya bisa nambah kemampuan inovasi para pekerja sains lan teknologi. Iki ngatur 5 kursus pelatihan babagan metode inovasi, nglatih luwih saka 300 wong, lan aktif ngatur partisipasi kanggo ningkatake sinau liwat kompetisi. Asosiasi ilmu pengetahuan kutha menangake "2022 China Innovation Method Competition Hunan Region Final Excellent Organization Award".

 

Tanggal 10 November, tim inovasi Hunan Nuoz Biotechnology Co., Ltd. menangaké hadiah pisanan saka "2022 China Innovation Method Competition Hunan Final Project Award" ing babak final China Innovation Method Competition Hunan Region, Hunan Hualai Biotechnology Co. Ltd. menangaké hadiah kapindho "2022 China Innovation Penghargaan Proyek Akhir Kompetisi Metode Hunan", lan Yiyang Fujia Technology Co. Ltd. dipilih minangka finalis kompetisi nasional, sing uga dadi perusahaan pertama ing kutha kita sing mlebu kompetisi nasional.

1b162b11e1fbb0d01c27f788a44c480

Kategori panas