Kabeh Kategori
EN

News Company

Omah> News > News Company

Nandur rosemary, reaping akèh katresnan

Wektu Nerbitake: 2021-11-17 Ndeleng: 138

Lead

Profesor Dess saka Universitas Pertanian Calcutta, India, ngitung nilai ekologis wit:

Wit sing umure 50 taun, diitung sacara kumulatif, regane kira-kira US $ 31,200 kanggo ngasilake oksigen; regane kira-kira US$62,500 kanggo nyerep gas sing mbebayani lan nyegah polusi udara; regane kira-kira US$31,200 kanggo nambah kesuburan lemah; regane US$37,500 kanggo konservasi banyu; kanggo manuk lan liya-liyane. protein sing diasilake regane US$31,250, nggawe total regane kira-kira US$2,500.

Mung wit, regane gedhe banget, yen kabeh alas, apa sing kudu ditindakake! Ngadhepi pamanasan global, desertifikasi tanah, spesies sing kaancam punah... nandur wit iku wajib! Ngirit energi lan perlindungan lingkungan, nandur wit lan reboisasi, diwiwiti kanthi nandur rosemary!

Nandur wit lan entuk sepuluh ewu poin ijo!

gambar

Musim dingin bakal teka, lan rosemary ijo mung ing wektu kanggo panen.

Delengen! Basis tanduran rosemary organik Hunan Nuoze Biological Technology Co., Ltd. minangka pemandangan sing sibuk karo para pekerja sing teka lan cepet-cepet.

Redaktur rumaos bilih ingkang dipun panèn punika boten namung tuwuhan mawar kemawon, nanging ugi pangajeng-ajeng supados gesang ingkang langkung sae lan sae ing ngajengipun, ananging ugi dados berkah ingkang sae, nanging ugi pangajeng-ajeng kangge ngayomi Ibu Pertiwi.

Ayo, tindakake jejak editor, nggawa sampeyan menyang basis rosemary organik Nozze, lan ngapresiasi kaendahan tanduran ekologis organik ing Yiyang, go!

gambar

Pambuka kanggo Base

gambar

Wiwit taun 2017, Nuoz Biological wis pilot tanduran organik bahan medicinal Cina ing Xinsheng Village, Xinqiaohe Town, Ziyang District, Yiyang City, lan independen ngembangaken lan mbangun basis tanduran organik saka rosemary, Centella asiatica lan Litsea cubeba.

Ing luwih saka telung taun, gunung tandus asli lan gurun wis mboko sithik berkembang dadi rosemary ijo, Centella asiatica, lan basis tanduran organik Litsea cubeba.

Mlaku-mlaku ing dalan cilik ing negara, sampeyan bisa mambu wangi rosemary saka kadohan, sing tenan sumilir lan nggawe wong lingsem.

Saiki, luwih saka 700 hektar rosemary wis dikembangake lan ditandur karo Desa Xinsheng, Kutha Xinqiaohe minangka pusat, lan luwih saka 80 petani wis dadi sugih.

gambar

Spark

gambar

Litsea cubeba

gambar

Rosemary

Kualifikasi dhasar

Nuoz serius babagan pertanian organik.

Wiwit taun 2015, Pak Liu Zhimou, Ketua Nuoz, wiwit mimpin lan ngatur rekan-rekan sing gegandhengan kanggo neliti varietas rosemary sing cocok kanggo budidaya ing Hunan, lan milih lembaga sertifikasi. Saka Prancis, Spanyol, Swiss, Amerika Serikat, Jepang, Singapura nganti Henan China, Hainan, Hunan lan wilayah liyane, pilih varietas rosemary sing paling cocok kanggo tanduran organik ing Hunan. Kita kerja sama karo Kiwa BCS Öko-Garantie China Co., Ltd., organisasi sertifikasi organik profesional pihak katelu global, lan ngliwati macem-macem penilaian lan audit, lan pungkasane lulus sertifikasi lan entuk sertifikasi organik EU, nyedhiyakake bahan mentah sing sehat kanggo donya. 




Kategori panas