Kabeh Kategori
EN

News Company

Omah> News > News Company

Salam musim lan ucapan sing tulus kanggo dina pertengahan musim gugur sing cerah lan seneng

Wektu Nerbitake: 2022-09-09 Ndeleng: 112

Salam musim lan ucapan sing tulus kanggo dina pertengahan musim gugur sing cerah lan seneng

"Zhong Qiu Jie", sing uga dikenal minangka Festival Pertengahan Musim Gugur, dirayakake ing tanggal 15 ing sasi kaping 8 ing kalender lunar. Iki minangka wektu kanggo anggota kulawarga lan wong sing ditresnani kanggo ngumpul lan nikmati bulan purnama - simbol kelimpahan, harmoni lan luck. Wong diwasa biasane nyenengi mooncakes wangi saka macem-macem varieties karo tuwung apik saka piping teh Cina panas, nalika gedhe-gedhe cilik mlaku-mlaku karo lanterns padhang.

 

Mooncakes kanggo Mid-Autumn Festival apa mince pie kanggo Natal. Kue bunder musiman kanthi tradisional duwe isi manis tempel wiji teratai utawa tempel kacang abang lan asring ana siji utawa luwih endhog bebek asin ing tengah kanggo makili rembulan. Lan rembulan minangka prayaan iki. Festival Mid-Autumn tiba ing tanggal 15 ing sasi 8; iku wektu nalika rembulan ngandika ing paling padhang lan lengkap.

Sugeng dina pertengahan musim gugur

Kategori panas