Kabeh Kategori
EN

News Company

Omah> News > News Company

Batch pisanan basis praktik inovatif kanggo intelektual non-partai ing Kutha Yiyang lan wakil Kutha Yiyang "Liu Zhimou Studio" didegaké

Wektu Nerbitake: 2022-08-17 Ndeleng: 105

640 Ing tanggal 15 Agustus 2022, upacara peresmian basis praktik inovatif pisanan kanggo para intelektual ing njaba Partai lan "Studio Liu Zhimou" kanggo wakil Kutha Yiyang dianakake ing Hunan Nuoz biological technology Co., Ltd.


Basis praktik inovasi

Basis praktik inovasi


Workstation pakar

Workstation pakar

Academician Yin Yulong Innovation Studio

Academician Yin Yulong Innovation Studio

Basis Demonstrasi Ekonomi Underforest Nasional

Basis Demonstrasi Ekonomi Underforest Nasional

Basis Demonstrasi Aplikasi Program R&D Kunci Nasional

Basis Demonstrasi Aplikasi Program R&D Kunci Nasional


Upacara pembukaan studio

Iku minangka pakurmatan gedhe kanggo kita dadi basis praktik inovatif pisanan kanggo para intelektual ing njaba Partai ing Yiyang


Tim R&D kalebu total 23 profesional sing berpendidikan saka njaba Partai

Visi: Nyedhiyakake produk sing sehat kanggo kabeh manungsa

Kategori panas