Kabeh Kategori
EN

News Industry

Omah> News > News Industry

Iki Wektu kanggo Mbayar Perhatian Liyane kanggo Bahan Kimia Pengganggu Endokrin (EDC)

Wektu Nerbitake: 2021-11-25 Ndeleng: 135

Iki Wektu kanggo Mbayar Perhatian Liyane kanggo Bahan Kimia Pengganggu Endokrin (EDC)


Kaget banget yen industri kesehatan ora menehi perhatian luwih marang gangguan endokrin - "pembunuh bisu" kesejahteraan kanggo manungsa lan planet. Pengganggu endokrin, luwih khusus Bahan Kimia Pengganggu Endokrin (EDC), sing paling akeh asale saka industri agrokimia (kayata pestisida, plastik, lan sapiturute), digandhengake karo macem-macem akibat kesehatan sing ora becik kayata owah-owahan kualitas lan kesuburan sperma, pubertas awal, gangguan saraf. sistem lan fungsi imun, kanker tartamtu, lan masalah ambegan-loro ing manungsa lan satwa. Ana bukti anyar sing kuat yen paparan EDC beracun kudu dikurangi liwat tumindak regulasi.

1619280092152

Kategori panas