Kabeh Kategori
EN

"Atine anyar lan geni wis liwati" | Upacara Lomba Inovasi kaping 6 Nuoz Biotech

Wektu Nerbitake: 2021-12-24 Ndeleng: 109

"Atine anyar lan geni wis liwati" | Nuoz Upacara Lomba Inovasi 6th Biotech

 

gambar 

Tanggal 20 Desember 2021, Kontes Inovasi "Inovasi lan Efisiensi, Mujudake Impen" kaping 6 saka Hunan Nuoz Biological Technology Co., Ltd. kasil dianakake.

 

 

 

Sabanjure, tindakake editor menyang Nuoz Lomba Inovasi...

 

 

Pembelajaran budaya perusahaan

gambar 

Gambar | Kuliah Pengetahuan "Budaya Perusahaan" Ketua Liu Zhimou

 

Wiwit awal taun 2021, Pak Liu wis nganakake 5 ceramah babagan Nuoz "Budaya Perusahaan" ing Nuoz. Dheweke menehi panjelasan sing jero babagan budaya, strategi lan langkah-langkah implementasine Nuozer, mung kanggo nuntun Nuoz wong saka"apik"kanggo" apik banget ".

 

 

 

Ing pimpinan Pak Liu, wong Nuoze "njaga integritas, inovasi, integritas, lan altruisme" langkah demi langkah, mung kanggo ketemu dhiri sing luwih apik lan mbangun sesuk sing harmonis lan apik!

gambar 

 

Gambar | Pidato Ketua Ai Lihua, hakim sing diundang khusus

 

gambar 

Gambar | Diwenehi 250,487 RMB kanggo "Proyek Riset Ilmiah" Kompetisi Inovasi Kelima

gambar 

Gambarwus | Diwenehi 51050 RMB kanggo Kompetisi Inovasi kaping 5 "Proyek Persetujuan Proyek"

 

 

Highlights saka kontes

gambar 

gambar 

3 kontestan inovatif | Operator lini pertama Xu Zhiqiang

gambar 

2 kontestan acara inovatif | Tukang Listrik Liu Jun

gambar 

2 kontestan proyèk inovatif | Direktur Bengkel Liu Fang

gambar 

Gambar | Laporan apik saka kontestan inovatif workshop

gambar 

Laporan apik saka kontestan inovatif ing departemen riset ilmiah

gambar 

Laporan apik saka kontestan inovasi kantor

gambar 

Laporan apik saka pemain inovatif ing departemen sales

 

Upacara Penghargaan Lomba

gambar 

Gambar | Bebungah pisanan

gambar 

Gambar | Bebungah kapindho

gambar 

Gambar | Bebungah Katelu

gambar 

Gambar | Winning Award

gambar 

Gambar | Penghargaan Peringatan

 

Kanggo kabeh karyawan

gambar 

Ms. Yang Min, Wakil Presiden Nuoze tau ngandika: "Ati anyar lan passion wis liwati mudhun." Nambani karya lan urip karo atimu lan metu kabeh, karya lan urip bakal menehi maneh maneh! Ing proses rajin lan kabeh-out efforts, akeh gagasan lan gagasan anyar sing dicethakaké, lan efficiency lan efektifitas saka karya lan urip alamiah apik, kang kita ngandika arep kanggo entuk.

 

 

 

Nggolek maneh ing dalan inovasi, dicokot dening dicokot saka gambar diklumpukake, looking nerusake kanggo mangsa, cithak biru ayu Nuozer wis alon-alon dibukak, lan mangsa janjeni. Ayo padha kerja keras bebarengan! ! !


Kategori panas