Kabeh Kategori
EN

Wiwit diadegake, Nuoz Biotech tansah netepi budaya perusahaan inti "integritas lan altruisme"

Wektu Nerbitake: 2021-12-01 Ndeleng: 140

Wiwit diadegake, Nuoz Biotech tansah netepi budaya perusahaan inti "integritas lan altruisme". "Dadi wong sing ngucapke matur nuwun" minangka perkara pisanan sing kudu dingerteni wong Nuoz. sinau lan maca saben dina nyengkuyung lan nuntun kita maju kanthi rasa syukur. , menehi bali kanggo masyarakat, negara, lan peparingé alam.

Katresnan seragam sekolah warms 120 ati kaya bocah

 图片 1

                                                                                                                                   Gambar: Panggonan upacara sumbangan

Esuk tanggal 25 Nopember, srengéngé wis sumorot lan langité dhuwur lan langité padhang. kampus SD Yamada ing Zhangjiasai Township kebak surak lan ngguyu. upacara sumbangan. Zhang Jinlong, Ketua CPPCC Distrik Ziyang, Zeng Yong, Wakil Ketua CPPCC Distrik Ziyang lan Ketua Federasi Industri lan Perdagangan, Liu Zhimou, Ketua Hunan Nuoze Biotechnology Co., Ltd., Liu Jianxiu, Direktur Eksekutif Hunan Linyi Construction Labour Service Co., Ltd., lan Guo Can, Wakil Kepala Kotapraja Zhangjiasai Township, kader Desa Jinshan Liu Jiancai rawuh ing sumbangan 



    2

Gambar: Zeng Yong, wakil ketua CPPCC Distrik Ziyang lan ketua Federasi Industri lan Perdagangan, menehi plakat marang Hunan Nuoz Biotech

 

Ing upacara donasi kasebut, Liu Zhimou, ketua Hunan Nuoz Biotech ngetokake pesen: Muga-muga bocah-bocah sinau kanthi tenanan, maju saben dina, nambah kawruh, ngowahi nasibe, ngowahi urip, lan dadi gedhe. padhang ing mripat lan katresnan ing atine. , Wong-wong sing nganut cita-cita, nyumbang kanggo pembangunan kutha asale, lan nambah kilau kanggo pembangunan ibukutha.

图片 2

  Gambar: Foto kelompok sawetara wong sing melu upacara sumbangan

 

Sawise acara kasebut, kepala sekolah SD Yamada ngandhakake yen sumbangan iki luwih penting tinimbang bantuan materi, nanging sing luwih penting yaiku nyengkuyung lan nyengkuyung kabeh guru lan siswa sekolah. Sekolah bakal nggunakake acara iki minangka kesempatan kanggo terus nguatake siswa. Pendhidhikan ideologis lan moral, nyebarake wiji katresnan ing ati sing enom, nuntun dheweke kanggo nerusake rasa tresna lan tanggung jawab, lan dadi wong sing anget.

 

Katresnan nyapu atine wong liwat

3

Gambar: Nemtokake target kerja sadurunge ngresiki

 

Ing wayah awan tanggal 30 Nopember 2021, adus ing srengenge anget ing musim dingin, 23 sukarelawan saka Nuoz Biotech nganakake upaya bebarengan kanggo ngresiki dalan njaba, stasiun bis, lan platform kembang. sawise 1 jam reresik acara iki kasil rampung ✌✌

 

Mbantu lan matur nuwun - iki sing bakal ditindakake wong Nuoz sajrone urip

Sawise acara, kabeh relawan lungguh mubeng lan ijol-ijolan pengalaman. Kabeh padha mratelakake yen dheweke seneng karo acara amal sing migunani iki, ngrasakake kekuwatane tim, kerja bareng karo tujuane, lan gelem ngormati kekuwatane kanggo mbantu. Pegawe sanitasi, wong sing liwat, lan sing numpak bis bakal ngresiki, supaya wong sing mlaku ing dalan iki ngrasa nyaman lan aman, saengga bisa ningkatake kerukunan lan kaendahan sosial.

4

              Gambar: Rapat tukar pengalaman

 

"Sawijining wong bisa cepet, nanging sekelompok wong bisa luwih maju." Ing ijol-ijolan pengalaman iki, para relawan nyimpulake aspek sing apik lan sing ala, uga wilayah sing kudu ditambahake ing wektu sabanjure. Para sukarelawan ngringkes 3 lan nuduhake:

5

Pak Wen ngandika: Originally iku repelling kanggo nyapu godhong tiba ing stand kembang, nanging mung sawise nyapu iku ketemu sing ana akèh tetanduran disarèkaké ing ngisor godhong tiba. katon, ndeleng inti, bisa nindakake karya luwih apik!

6

Pak Wen ngandika: Originally iku repelling kanggo nyapu godhong tiba ing stand kembang, nanging mung sawise nyapu iku ketemu sing ana akèh tetanduran disarèkaké ing ngisor godhong tiba. katon, ndeleng inti, bisa nindakake karya luwih apik!

 

Pak Liu ngandika: Liwat kegiatan iki, pisanan, saben kelompok kita kudu nulis proses reresik dhewe minangka cara reresik standar, lan banjur nindakake verifikasi terus-terusan lan dandan; kapindho, kita kudu Ngurutake uwuh ing tataran mengko, Panggonan lan nggunakake cukup. Sampah sing wis diresiki bakal nyebabake polusi sekunder. Pak Lin nambahake: Klasifikasi sampah uga kudu ditrapake kanggo reresik saben dina.

Ing pungkasan rapat kasebut, kita nindakake perencanaan konten kanggo tahap sabanjure kegiatan nyapu kesejahteraan masyarakat, yaiku nyapu dalan ing sekitar perusahaan. Kita kudu ngringkes cara nyapu, nganakake acara iki ing salawas-lawase, lan ningkatake lingkungan sekitar.

Ing wektu sing padha, tahap kapindho kegiatan sing disaranake dhewe ditindakake kanggo ngatur tuan rumah. Mugi-mugi masyarakat Nuozer saestu saged medal saking zona nyaman. Saben uwong bisa nantang awake dhewe kanggo nyumbang kekuwatane kanggo perusahaan, kulawarga, lan masyarakat. 'S urip malah luwih sarwa.


7

Gambar: Ing Double Ninth Festival, ginseng tanpa residu pestisida diwenehake kanggo nyebut katresnan marang wong tuwa karyawan

8

9

Gambar: Dina gedung pesta, belasungkawa kanggo anggota partai lawas



10


Thanksgiving, kita bisa pindhah adoh. Nuoz gelem gabung karo sampeyan lan aku kanggo mbangun masyarakat sing apik lan harmonis!




Kategori panas