сите категории
EN

   

Hunan Nuoz Biological Technology Co., Ltd. е високотехнолошко претпријатие кое се фокусира на истражување, производство и продажба на здрави растителни екстракти. Тој е водечки светски снабдувач на екстракт од женшен, екстракт од шисандра и екстракт од рузмарин.

Фабриката се наоѓа во прекрасната река Yiyang Zijiang - економска развојна зона Чангчун, со вкупна градежна површина од повеќе од 10,000 квадратни метри. Во моментов има повеќе линии за производство на растителни екстракти со годишен производствен капацитет од повеќе од 500 тони.

Квалитетот е крвотокот на претпријатието. со основната деловна политика на „Технологијата создава вредност, професионалниот квалитет на кастинг“, Nuoz воспостави строг систем за обезбедување квалитет и следење на услугата за квалитет. Има положено FDA, FSSC22000, ISO22000 (HACCP), KOSHER, HALAL, SC, ORGANIC и други меѓународни авторитативни сертификати. меѓу нив, Nuoz Biotech е првата компанија во Кина која доби органски сертификат за рузмарин.

Со цел подобра контрола на квалитетот и реализација на следливоста на производите. Nuoz Biotech посети голем број плантажи на TCM и ги истражи навиките за раст на различни кинески лекови. Нуоз воспоставил органска база на рузмарин во Хунан и органска база на шисандра во Џилин. Поставени се повеќе од 1,000 хектари подлоги за садење рузмарин и повеќе од 4,000 хектари подлоги за садење шисандра.

Nuoz Biotech се фокусира на сеопфатно решение на пестициди, пластификатори, тешки метали и PAH и други штетни остатоци во растителни екстракти, обезбедувајќи безбедни, здрави и природни производи за целото човештво.

Жешки категории