сите категории
EN

Ботанички екстракт

Дома> Производи > Ботанички екстракт

Ангелика
Екстракт од ангелика

Екстракт од ангелика


Минимална количина на нарачка: 1кг

Функции:

Име на производ: екстракт од Ангелика

Ботанички извор: Angelica sinensis (Oliv.) Diels

Тип на екстракција: Екстракција со растворувач

Место на потекло: Кина

Изглед: прашок од светло жолт до жолт

Активна состојка: Лигустилид

Спецификација: Лигустилид 1%~10% HPLC

Примена: Храна, козметика, хранлива


Основни детали
Име на производ:Екстракт од ангелика
Ботанички извор:Angelica sinensis (Oliv.) Diels
Тип на екстракција:Екстракција на растворувач
Место на потекло:Кина
изглед:Прашок од светло жолт до жолт
Активна состојка:Лигустилид 
спецификација:Лигустилид   1% ~ 10% HPLC
Апликација:Храна, козметика, хранлива


Испраќам барање

Жешки категории