сите категории
EN

Ботанички екстракт

Дома> Производи > Ботанички екстракт

Сентела
Екстракт од Centella/Екстракт од Gotu kola

Екстракт од Centella/Екстракт од Gotu kola


Минимална количина на нарачка: 1кг

Функции:

Име на производ: екстракт од Centella / екстракт од Gotu kola

Ботанички извор: Centella Asiatica L.

Тип на екстракција: Екстракција со растворувач

Место на потекло: Кина

Изглед: прашок од светло жолт до жолт

Активна состојка: Азијатикозиди
                          Генини

Спецификација: Азијатикозиди 1%-80% HPLC

Примена: Храна, козметика, хранлива

Основни детали
Име на производ:Екстракт од Centella/Екстракт од Gotu kola
Ботанички извор:Centella Asiatica Л.
Тип на екстракција:Екстракција на растворувач
Место на потекло:Кина
изглед:Прашок од светло жолт до жолт
Активна состојка:Азијатикозиди
Генини
спецификација:Азијатикозиди 1%-80% HPLC
Апликација:Храна, козметика, хранлива


Испраќам барање

Жешки категории