сите категории
EN

Ботанички екстракт

Дома> Производи > Ботанички екстракт

Нотогиншен
Екстракт од корен од нотогиншен

Екстракт од корен од нотогиншен


Минимална количина на нарачка: 1кг

Функции:

Име на производ: екстракт од корен од Нотогиншен

Ботанички извор: Panax notoginseng (Burkill) FH Chen ex C. H

Тип на екстракција: Екстракција со растворувач

Место на потекло: Кина

Изглед: прашок од светло жолт до жолт

Активна состојка: нотогинсенозид
Спецификација: Нотогинсенозиди 1%-40% HPLC
                     Rg1 1%~50% HPLC
                     Rb1 1%~80% HPLC
Примена: Храна, козметика, хранлива


Основни детали
Име на производ:Екстракт од корен од нотогиншен
Ботанички извор:Panax notoginseng (Буркил) FH Chen ex C. H
Тип на екстракција:Екстракција на растворувач
Место на потекло:Кина
изглед:Прашок од светло жолт до жолт
Активна состојка:Нотогинсенозид
спецификација:Нотогинсенозиди 1%-40% HPLC
1 Rg   1% ~ 50% HPLC
Rb1   1% ~ 80% HPLC
Апликација:Храна, козметика, хранлива


Испраќам барање

Жешки категории