сите категории
EN

Ботанички екстракт

Дома> Производи > Ботанички екстракт

Рузмарин
Екстракт од рузмарин

Екстракт од рузмарин


Функции:

Име на производ: Екстракт од рузмарин

Ботанички извор: Rosmarinus Officinalis L

Тип на екстракција: Екстракција со растворувач

Место на потекло: Кина

Изглед: прашок од светло жолт до жолт

Активна состојка: Роземарнинска киселина
                          Карнонска киселина
                          Урсонична киселина

Спецификација: Роземарна киселина 1%-50% HPLC
                     Карнозинска киселина 1%-60% HPLC
                     Урсонична киселина 1%-98% HPLC

Примена: Храна, козметика, хранлива

Основни детали
Име на производ:Екстракт од рузмарин
Ботанички извор:Rosmarinus Officinalis L
Тип на екстракција:Екстракција на растворувач
Место на потекло:Кина
изглед:Прашок од светло жолт до жолт
Активна состојка:Роземаринска киселина
Карнонска киселина
Урсонична киселина
спецификација:Роземарна киселина 1%-50% HPLC
Карнонска киселина  1%-60% HPLC
Урсонична киселина    1%-98% HPLC
Апликација:Храна, козметика, хранлива


Испраќам барање