сите категории
EN

Ботанички екстракт

Дома> Производи > Ботанички екстракт

Шисандра
Екстракт од Шисандра

Екстракт од Шисандра


Функции:

Име на производ: екстракт од Schisandra

Ботанички извор: Schisandra chinensis (Turcz.) Bail

Тип на екстракција: Екстракција со растворувач

Место на потекло: Кина

Изглед: прашок од светло жолт до жолт

Активна состојка: Schisandrins

Спецификација: Schisandrins 1%-30% HPLC

Примена: Храна, козметика, хранлива

Основни детали
Име на производ:Екстракт од Шисандра
Ботанички извор:Schisandra chinensis (тур.) Кауција
Тип на екстракција:Екстракција на растворувач
Место на потекло:Кина
изглед:Прашок од светло жолт до жолт
Активна состојка:Шисандрини
спецификација:Шисандрини  1%-30% HPLC
Апликација:Храна, козметика, хранлива


Испраќам барање