сите категории
EN

компанијата Вести

Дома> Вести > компанијата Вести

Сè започнува и завршува со срцето!

Време на објавување: 2021-09-09 Прегледи: 131

На 29 август 2021 година, академик Јин Јулонг од Кинеската академија за инженерство, заменик-градоначалникот Танг Руиксианг, потпретседател на Политичката консултативна конференција на кинескиот народ, директорот на Бирото за наука и технологија Гао Девен, секретар на Партијата на општинското биро за наука и технологија Групата, заменик-директорот, окружниот комитет Зијанг, Окружното биро за наука и технологија и други лидери дојдоа Хунан Нуозе биолошка технологија ко., Ltd. договор за соработка, отворајќи ново поглавје во синџирот на индустријата за човековото здравје.

1

Претседателот на компанијата, г-дин Лиу Жиму, даде детален извештај за корпоративната култура на компанијата, потеклото на органската тродимензионална база на садење на ароматични кинески лековити материјали во Европа и САД, духот на внимателно одгледување, земјоделците Приходите, локалната хуманистичка средина и промените во природната средина на академик Јин и неговата партија.

2-1

2-2

Академик Јин е полн со пофалби и восхит: руралната ревитализација е да ја ревитализира индустријата, да ги поттикне селаните да работат за да станат богати и да го подобри животниот стандард на земјоделците. Ова не само што ја разубавува руралната средина и придонесува за социјална хармонија. Треба да ги поддржиме претпријатијата кои вршат практични работи приземјено. ,помош.


2

3

Заменик-градоначалникот Танг Руиксианг истакна: Ароматичните кинески медицински материјали се новата кинеска индустрија за медицински материјали во нашиот град. Треба да се работи повеќе на длабинско ископување и промоција на рефус медицински материјали и автентични медицински материјали. Нивото на научно истражување на ароматичните кинески медицински материјали го промовира повеќедимензионалниот и висококвалитетниот развој на индустријата за ароматични кинески медицински материјали.

4

Во работата на технолошките иновации за екстракт од здрави растенија, г-дин Лиу извести за иновацијата на технологијата за истражување и развој на екстракт од компанијата и разговараше за процесот на подоцнежниот проект за соработка со тимот на академик Јин. Лидерите на урбаната влада учествуваа во следењето и изразија силна поддршка во текот на целиот процес.

На средбата, Nuoz Biotech и научно-истражувачкиот тим на академик Јин постигнаа договор. Под сведоштво на градските и окружните раководители, претставниците на двете страни на лице место потпишаа договор за соработка.

1-1

Академик Јин лично ја додели плакетата „Академија за наука и технологија“, вбризгувајќи нов поттик во научниот и технолошкиот развој на Нуозер.

7

8

Академик Јин лично ја додели плакетата „Академија за наука и технологија“, вбризгувајќи нов поттик во научниот и технолошкиот развој на Нуозер.
Ветувањето ќе донесе придобивки за целиот свет. Со поддршка и внимание на сите сектори на општеството, сите колеги на Nozze Bio ќе продолжат да ја поддржуваат корпоративната култура на „интегритет и алтруизам“ и да ја следат деловната политика на „науката и технологијата создаваат вредност, професионализмот создава квалитет“; комбинирање на иновативните развојни гени на компанијата со политиките за рурална ревитализација на земјата за зајакнување на индустријата, за да ги направи земјоделците побогати и да ја направи животната средина поубава; вбризгува виталност во каузата за човековото здравје и ги прави претпријатијата одговорни за хармонијата и стабилноста на општеството.


Жешки категории