сите категории
EN

компанијата Вести

Дома> Вести > компанијата Вести

Воспоставена е првата група на иновативни практични бази за непартиски интелектуалци во градот Јијанг и претставникот на градот Јијанг „Лиу Жиму Студио“.

Време на објавување: 2022-08-17 Прегледи: 89

640 На 15 август 2022 година, во Хунан Нуоз биолошка технологија Co., Ltd.


База за иновативна практика

База за иновативна практика


Експертска работна станица

Експертска работна станица

Академик Јин Јулонг иновациско студио

Академик Јин Јулонг иновациско студио

Национална подшумска економска демонстративна база

Национална подшумска економска демонстративна база

Национална база за демонстрација на апликација за програма за истражување и развој

Национална база за демонстрација на апликација за програма за истражување и развој


Церемонија на откривање на студиото

За нас е голема чест да бидеме првата иновативна пракса за интелектуалци надвор од партијата во Јијанг


Тимот за истражување и развој вклучува вкупно 23 високообразовани професионалци надвор од Партијата

Визија: Да обезбедиме здрави производи за целото човештво

Жешки категории