сите категории
EN
山苍子
Есенцијално масло од литбеска кубе

Есенцијално масло од литбеска кубе


Функции:

Име на производ: етерично масло Litsea cubeba

Ботанички извор: Litsea cubeba (Lour.) Pers.

Место на потекло: Кина

Изглед: светло жолта течност

Активна состојка: Цитрал

Примена: Храна, козметика, хранлива

Основни детали
Име на производ:Есенцијално масло од литбеска кубе
Ботанички извор:Litsea cubeba (Лур.) Перс.
Место на потекло:Кина
изглед:Светло жолта течност
Активна состојка:Цитрал
Апликација:Храна, козметика, хранлива


Испраќам барање