сите категории
EN
Сентела
Етерично масло Centella Asiatica

Етерично масло Centella Asiatica


Функции:

Име на производ: есенцијално масло Centella Asiatica

Ботанички извор: Centella Asiatica L.

Место на потекло: Кина

Изглед: светло жолта течност

Активна состојка: кариофилен, кариофилин

Примена: Храна, козметика, хранлива

Основни детали
Име на производ:Етерично масло Centella Asiatica
Ботанички извор:Centella Asiatica Л.
Место на потекло:Кина
изглед:Светло жолта течност
Активна состојка:Кариофилен, кариофилин
Апликација:Храна, козметика, хранлива


Испраќам барање