сите категории
EN
Insеншен
Етерично масло од женшен Panax

Етерично масло од женшен Panax


Функции:

Име на производ: есенцијално масло од женшен Panax

Ботанички извор: Panax Ginseng CAMey.

Место на потекло: Кина

Изглед: кафеаво-црвена течност

Активна состојка: Фалкарпин, линолова киселина

Примена: Храна, козметика, хранлива

Основни детали
Име на производ:Етерично масло од женшен Panax
Ботанички извор:Panax Ginseng CAMey.
Место на потекло:Кина
изглед:Кафеаво црвена течност
Активна состојка:Фалкарпин, линолова киселина
Апликација:Храна, козметика, хранлива


Испраќам барање