сите категории
EN
Рузмарин
Есенцијално масло од рузмарин

Есенцијално масло од рузмарин


Функции:

Име на производ: есенцијално масло од рузмарин

Ботанички извор: Rosmarinus Officinalis L

Место на потекло: Кина

Изглед: светло жолта течност

Активна состојка: еукалиптол, ɑпинен, кариофилен

Примена: Храна, козметика, хранлива

Основни детали
Име на производ:Есенцијално масло од рузмарин
Ботанички извор:Rosmarinus Officinalis L
Место на потекло:Кина
изглед:Светло жолта течност
Активна состојка:Еукалиптол, ɑпинен, кариофилен
Апликација:Храна, козметика, хранлива


Испраќам барање