сите категории
EN
Шисандра
Етерично масло од шисандра

Етерично масло од шисандра


Функции:

Име на производ: етерично масло од шисандра

Ботанички извор: Schisandra chinensis (Turcz.) Bail

Место на потекло: Кина

Изглед: светло жолта течност

Активна состојка: иланен, алфа пинен, лимонен

Примена: Храна, козметика, хранлива

Основни детали
Име на производ:Етерично масло од шисандра
Ботанички извор:Schisandra chinensis (тур.) Кауција
Место на потекло:Кина
изглед:Светло жолта течност
Активна состојка:Иланен, алфа пинен, лимонен
Апликација:Храна, козметика, хранлива


Испраќам барање