сите категории
EN
Површина за садење

Истражување и развој

Нашиот тим за истражување и развој независно го разви процесот на отстранување на пестициди, отстранување на бензо пирен, отстранување на тешки метали и отстранување на пластификатори во екстрактот од рузмарин. Во моментов, нашиот екстракт од рузмарин може целосно да постигне пестициди, без бензо пирени, без тешки метали, без пластификатори, може да ги исполни стандардите EP, USP, KP итн.

производство

индустрија1-2

Индустриски синџири

индустрија1-1

Жешки категории