сите категории
EN

„Срцето е ново и огнот се пренесува“ | Шестата церемонија за натпревар за иновации на Nuoz Biotech

Време на објавување: 2021-12-24 Прегледи: 111

„Срцето е ново и огнот се пренесува“ | Нуоз Шестата церемонија за натпревар за иновации на Biotech

 

слика 

На 20 декември 2021 година, успешно се одржа шестиот натпревар за иновации „Иновации и ефикасност, остварување на соништата“ на Hunan Nuoz Biological Technology Co., Ltd.

 

 

 

Следно, ве молиме следете го уредникот во Нuoz Натпревар за иновации...

 

 

Учење на корпоративна култура

слика 

Слика | Предавање за знаење за „Корпоративна култура“ на претседателот Лиу Жиму

 

Од почетокот на 2021 година, г-дин Лиу одржа 5 предавања на Нu„Корпоративна култура“ на Оз во Нuoz. Тој даде длабинско објаснување за културата, стратегијата и чекорите за имплементација на Нуозер, само за да го води Нуоz луѓе од "добардо „одлично“.

 

 

 

Под водство на г-дин Лиу, луѓето од Нуозе „ја задржуваат интегритетот, иновативноста, интегритетот и алтруизмот“ чекор по чекор, само за да запознаат подобро јас и да изградат хармонично и убаво утре!

слика 

 

Слика | Говор на претседавачот Аи Лихуа, специјално поканет судија

 

слика 

Слика | Доделени 250,487 Канада за „Научно-истражувачки проект“ на Петтиот конкурс за иновации

слика 

Pictуре | Доделено 51050 Канада за 5-ти Конкурс за иновации „Проект за одобрување на проект“

 

 

Најдобри моменти од натпреварот

слика 

слика 

3 иновативни натпреварувачи | Оператор од прва линија Ксу Жичијанг

слика 

2 иновативни натпреварувачи на настани | Електричар Лиу Јун

слика 

2 натпреварувачи на иновативни проекти | Директорот на работилницата Лиу Фанг

слика 

Слика | Прекрасен извештај на иновативни натпреварувачи на работилницата

слика 

Прекрасен извештај на иновативни натпреварувачи во одделот за научно истражување

слика 

Прекрасен извештај на натпреварувачи за канцелариски иновации

слика 

Прекрасен извештај на иновативните играчи во одделот за продажба

 

Церемонија на награди на натпреварот

слика 

Слика | Прва награда

слика 

Слика | Втора награда

слика 

Слика | Трета награда

слика 

Слика | Добитничка награда

слика 

Слика | Комеморативна награда

 

На сите вработени

слика 

Г-ѓа Јанг Мин, потпретседател на Nuoze еднаш рече: „Срцето е ново, а страста е пренесена“. Однесувајте се кон работата и животот со вашето срце и одете напор, работата и животот ќе ви вратат повеќе! Во процесот на трудољубивост и сеопфатни напори, се откриваат многу нови идеи и идеи, а ефикасноста и ефективноста на работата и животот природно се подобруваат, што велиме дека сакаме да го постигнеме.

 

 

 

Гледајќи наназад на патот на иновациите, малку по малку собрани слики, со нетрпение кон иднината, прекрасниот план на Нуозер полека се расплетува, а иднината ветува. Ајде да работиме напорно заедно! ! !


Жешки категории