сите категории
EN

Воведување на Одделот за истражување и развој

Истражувачкиот центар Нуоз има повеќе од 20 професионални научни истражувачи и повеќе од 15 години експерти во индустријата и соработува со повеќе од 10 домашни институции како што се Универзитетот за традиционална кинеска медицина Хунан, Земјоделскиот универзитет, Централниот јужен универзитет за шумарство и технологија, Хунан Институт за истражување на коноп итн. Научно-истражувачките институции спроведуваат техничка соработка за проекти за екстракција на растенија и ангажираат голем број професионални професори како технички консултанти за центарот за истражување и развој, формирајќи предности во стручниот и техничкиот персонал.

Компанијата инвестира повеќе од 9% од својата продажба во истражување и развој секоја година, и има воспоставено меѓународно водечка и домашна првокласна напредна експериментална опрема за екстракција на растенија, како што се сушење со замрзнување, молекуларна дестилација, сепарација на мембрана, суперкритична итн. сумирајќи го истражувањето и развојот на растителни екстракти и параметри на процесот, ние самостојно развиваме нова експериментална опрема и процеси на изум на растителни екстракти за да ги задоволиме потребите на клиентите дома и во странство.

квалитет02
квалитет03
Резултати од истражувањето:
Чест:
Патент:

Жешки категории