Të gjitha kategoritë
EN

Kompania News

Shtëpi> Lajme > Kompania News

Urime Nuozit për dhënien e titullit "Oborri i pasëm i Shkencës dhe Teknologjisë" në Kinë

Koha e Publikimit: 2022-07-06 Views: 140

图片 1

2 korrik 2022 - Urime Nuozduke u dhënë titulli "Oborri i pasme i shkencës dhe teknologjisë" në Kinë.


Ky nder është takimi i 24-të vjetor i Shoqatës Kineze për Shkencën dhe
 Teknologjia —— rigjallërimi rural i shkencës dhe teknologjisë për të përfituar edhe fermerët (veprimi Xiaoxiang) synon: të ndihmojë rigjallërimin rural


 Nuoz nuk është vetëm një furnizues global i ekstraktit organik të Litsea cubeba, por gjithashtu sjell të ardhura të caktuara për njerëzit vendas për të nxitur zhvillimin rural.


 Litseacubeba (Lur.) Pers. [L.citrataBlume], i njohur edhe si speci i fazanit, është një bimë e familjes Lauraceae. Rrënja dhe gjethet përdoren si ilaç. Lauraceae, xhenxhefil druri, shkurre gjetherënëse ose pemë të vogla.


Historia e Litsea cubeba


Punëtorët që korrin lule Litsea cubeba

   Lidhur me Litsea cubeba, zbulimi më i hershëm arkeologjik ishte në vendin kulturor Hemudu. Shumë mbetje gjethesh të Lauraceae janë zbuluar në vend, dhe botanistët, agronomët dhe arkeologët e lidhur kanë bërë shumë punë identifikimi nga këndvështrime të ndryshme, duke përfshirë gjethet e Litsea cubeba. Përveç kësaj, në sitin e Kopshtit të Pallatit Nanyue në Guangzhou, një farë Litsea cubeba u notua nga zona e Kanalit Shiqu dhe më pas katër fara Litsea cubeba u gjetën në vendin e pusit J264 në vendin e Kopshtit të Pallatit, i cili është i njëjtë si sot. Mund të shihet se të paktën 7,000 vjet më parë, bima Litsea cubeba ekzistonte në vendin tim jugor dhe nuk ishte një produkt i importuar.


Punëtorët po zgjedhin fruta Litsea cubeba pas korrjes


Sipas shënimeve në faqen 730 të Mjekësisë. Higjiena, Vëllimi 8 i Kronikës së Qarkut Yiyang, Litsea cubeba është e pasur me burime në malet Yiyang.

 

Në tokën magjike të Ziyang, farat e Litsea cubeba të varrosura në tokë shumë vite më parë do të mbijnë dhe do të rriten natyrshëm pasi të ushqehen nga rrezet e diellit dhe shiu, kështu që kjo është gjithashtu banka burimi natyror i Litsea cubeba.


Përfitimet ekonomike dhe fryma kulturore e Litsea cubeba


Punëtorët po zgjedhin fruta Litsea cubeba pas korrjes.


Litsea cubeba është një bimë dioecious, dhe lulet mashkullore pjalmohen dhe vajrat esenciale mblidhen dhe nxirren. Ky shpirt kontribut vetëmohues është edhe vendi ku mësojmë. Pas pjalmimit të luleve femërore, korret Litsea cubeba.

 

Në të kaluarën, kur përfundoi "grabitja e dyfishtë" më e vështirë në fshatin tonë Yiyang, ishte gjithashtu kur Litsea cubeba ishte pjekur. Për të subvencionuar familjen, fshatarëve nuk u interesonte vapa dhe lodhja. Shpejt, ai mund të zgjedhë një ose dy çanta prej lëkurës së gjarprit çdo ditë dhe pas një dite të vështirë pune, të ardhurat mund të arrijnë qindra juanë.

 

Pas mbjelljes në bazën Nuoze, fermerët vendas mund të mbledhin 80-120 mace me fruta të freskëta Litsea cubeba çdo ditë, dhe të ardhurat ditore mund të arrijnë 140-210 juanë. A nuk është ky bekimi i Litsea cubeba dhe fermerëve? Është gjithashtu mënyra që Nuozer Bio të ndihmojë rigjallërimin rural dhe është gjithashtu në përputhje me politikën e zhvillimit të "Forco industrinë, bëhu më i pasur për fermerët dhe bëj mjedisin të bukur" të "Nooz Bio Park"!


Strategjia e zhvillimit industrial Litsea cubeba

Litsea cubeba është përfshirë në edicionin 2020 të "Farmakopesë së Republikës Popullore të Kinës", si dhe "Katalogu i aditivëve të ushqimit", "Katalogu i lëndëve të para kozmetike" dhe "Katalogu i aditivëve të ushqimit" në Kinë, në Evropë. Unioni dhe Shtetet e Bashkuara. Zhvillimi i të gjithë zinxhirit të industrisë që mund të krijohet, ushqehet dhe shpërblehet.

Nuoz Bio

Në mjedisin aktual ekonomik, ky nder është njohja dhe mbështetja e shtetit, qeverive në të gjitha nivelet dhe ekspertëve për planin tonë të zhvillimit të Nova Bio-industry. Nuozer Bio do të vazhdojë të mbështesë integritetin dhe inovacionin, të mbështesë kulturën thelbësore të korporatës së integritetit dhe altruizmit, dhe të zbatojë industrinë aromatike të mjekësisë tradicionale kineze në fshat, të nxisë rigjallërimin rural dhe t'i bëjë fshatarët të pasur dhe të zbatojë me zell strategjinë e "ujrave të kthjellët". dhe malet e harlisur”. Përhapni farat e industrisë aromatike të mjekësisë kineze në të gjithë botën në emër të dashurisë!


Nuoz Bio

Të jesh një familje ka temperaturë, gjerësi,Ndërmarrje e thellë!


Kategoritë e nxehta