Të gjitha kategoritë
EN

Kompania News

Shtëpi> Lajme > Kompania News

Ndihmoni fermerët të pasurohen-Nuoz Biotech njihet nga "Udhëheqësi i Industrializimit Bujqësor

Koha e Publikimit: 2021-12-10 Views: 134

Më 19 nëntor 2021, z. Liu Zhimou, CEO i NuoZ Biotechnology, pranoi medaljen dhe certifikatën e "Ndërmarrja udhëheqëse e Industrializimit Bujqësor" nga stafi i departamentit qeveritar të Yiyang, Kinë. Kjo është hera e dytë që Nozze Bio merr një nder të tillë.


Ndërmarrja udhëheqëse e Industrializimit Bujqësor

  

Si një ndërmarrje lider në industrializimin e bujqësisë, Nuoz Biological ka marrë gjithmonë "integritetin dhe altruizmin" si kulturë korporative të kompanisë. Kontaktoni në mënyrë aktive departamentet qeveritare, organizatat bamirëse, etj. për të marrë pjesë në çështjet publike, krijoi 4000 hektarë materiale mjekësore aromatike kineze Standarde organike evropiane dhe amerikane bazë mbjellëse tredimensionale duke bashkëpunuar me fermerët vendas.Centella asiatica, rozmarinë, litea cubeba thelbësore dhe ilaçe të tjera bimore kineze janë mbjellë në bazë. I gjithë procesi i mbjelljes nuk kërkon pesticide dhe plehra, dhe përdor korrje artificiale për të siguruar që Ekstrakti Centella asiatica, ekstrakt rozmarinedhe vaj esencial litsea cubeba prodhohen konform standardeve organike.


Mënyra e mbjelljes Litsea cubeba Rosemary Centella aslatica

  

Në të njëjtën kohë, prodhimi dhe vjelja e bazës ofron qindra mundësi punësimi për fermerët vendas çdo vit, gjë që rrit shumë të ardhurat e fermerëve dhe arrin një situatë të favorshme për ndërmarrjet, fermerët dhe mjedisin.


Korrja e rozmarinës

CSR është arma në zhvillim që ndihmon në reduktimin e hendekut të zgjeruar midis organizatave dhe shoqërisë. Organizata nuk mund të funksionojë në vakum dhe organizata është e pakuptimtë nëse nuk kontribuon në shoqëri. NuoZ fokusimi tek fermerët, pa të cilët nuk bëjmë asgjë, duke ofruar vazhdimisht asistencë teknike dhe mbështetje financiare. Tani po planifikojmë të bëjmë më shumë punë nga të cilat shoqëria mund të përfitojë më shumë pa asnjë sherr.

NuoZ duke e bërë këtë duke ndërtuar lidhje partneriteti me fermerët, agjencitë qeveritare, OJQ/OJQ-të dhe organizatat e komunitetit. Ne i lehtësojmë fermerët duke ofruar mbështetje të ndryshme, si për shembull, duke ndihmuar fermerët me politikën e investimeve zero, duke siguruar fara pa kosto, duke i financuar ata për të blerë pajisje të ndryshme që u nevojiten dhe duke i ndihmuar ata duke ofruar mbështetje teknike dhe kontingjente të tjera.


fabrikë

Kategoritë e nxehta