Të gjitha kategoritë
EN

Kompania News

Shtëpi> Lajme > Kompania News

Gjithçka fillon dhe mbaron me zemër!

Koha e Publikimit: 2021-09-09 Views: 141

Më 29 gusht 2021, akademiku Yin Yulong i Akademisë Kineze të Inxhinierisë, nënkryetari i Bashkisë Tang Ruixiang, nënkryetar i Konferencës Konsultative Politike të Popullit Kinez, drejtor i Byrosë së Shkencës dhe Teknologjisë Gao Dewen, sekretar i Partisë së Byrosë Komunale të Shkencës dhe Teknologjisë Grupi, zëvendësdrejtori, Komiteti i Distriktit Ziyang, Byroja e Shkencës dhe Teknologjisë në Distrikt dhe drejtues të tjerë erdhën Hunan Nuoze Biological Technology Co., Ltd. dhe Nuoze materiale mjekësore aromatike kineze në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës, vizituan, hulumtuan dhe nënshkruan bazën e mbjelljes organike tre-dimensionale. një marrëveshje bashkëpunimi, duke hapur një kapitull të ri në zinxhirin e industrisë së shëndetit njerëzor.

1

Kryetari i kompanisë, Z. Liu Zhimou, dha një raport të detajuar mbi kulturën e korporatës së kompanisë, origjinën e bazës organike të mbjelljes tredimensionale të materialeve mjekësore aromatike kineze në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara, frymën e kultivimit të kujdesshëm, fermerët. Të ardhurat, mjedisi lokal humanist dhe ndryshimet në mjedisin natyror tek akademiku Yin dhe partia e tij.

2-1

2-2

Akademiku Yin është plot lavdërime dhe admirime: Rigjallërimi rural është për të rigjallëruar industrinë, për t'i shtyrë fshatarët të punojnë për t'u pasuruar dhe për të përmirësuar standardet e jetesës së fermerëve. Kjo jo vetëm që zbukuron mjedisin rural dhe kontribuon në harmoninë sociale. Ne duhet të mbështesim ndërmarrjet që bëjnë gjëra praktike me këmbë në tokë. , ndihmë.


2

3

Nënkryetari i bashkisë Tang Ruixiang theksoi: Materialet mjekësore aromatike kineze janë industria e materialeve mjekësore kineze në zhvillim në qytetin tonë. Duhet të punohet më shumë në gërmimin dhe promovimin e thellë të materialeve medicinale me shumicë dhe materialeve mjekësore autentike. Niveli i kërkimit shkencor të materialeve mjekësore aromatike kineze promovon zhvillimin shumëdimensional dhe me cilësi të lartë të industrisë së materialeve mjekësore aromatike kineze.

4

Në punën e inovacionit të teknologjisë së ekstraktit të bimëve të shëndetshme, z. Liu raportoi për inovacionin e teknologjisë së zhvillimit dhe kërkimit të ekstraktit të kompanisë dhe diskutoi procesin e projektit të mëvonshëm të bashkëpunimit me ekipin e Akademik Yin. Drejtuesit e qeverisë urbane morën pjesë në vazhdim dhe shprehën mbështetje të fortë gjatë gjithë procesit.

Në takim, Nuoz Biotech dhe ekipi kërkimor shkencor i akademikut Yin arritën një marrëveshje. Nën dëshminë e drejtuesve të qytetit dhe të rretheve, përfaqësuesit e të dy palëve nënshkruan në vend një marrëveshje bashkëpunimi.

1-1

Akademiku Yin i dha personalisht pllakën "Akademia e Shkencës dhe Teknologjisë", duke injektuar një shtysë të re në zhvillimin shkencor dhe teknologjik të Nuozer.

7

8

Akademiku Yin i dha personalisht pllakën "Akademia e Shkencës dhe Teknologjisë", duke injektuar një shtysë të re në zhvillimin shkencor dhe teknologjik të Nuozer.
Një premtim do të sjellë përfitime për të gjithë botën. Me mbështetjen dhe vëmendjen e të gjithë sektorëve të shoqërisë, të gjithë kolegët e Nozze Bio do të vazhdojnë të mbështesin kulturën korporative të "integritetit dhe altruizmit" dhe të ndjekin politikën e biznesit "shkenca dhe teknologjia krijojnë vlerë, profesionalizmi krijon cilësi"; kombinoni gjenet inovative të zhvillimit të kompanisë me politikat e rivitalizimit rural të vendit për të forcuar industrinë, për t'i bërë fermerët më të pasur dhe për ta bërë mjedisin më të bukur; injektojnë vitalitet në kauzën e shëndetit të njeriut dhe i bëjnë ndërmarrjet përgjegjëse për harmoninë dhe stabilitetin e shoqërisë.


Kategoritë e nxehta