Të gjitha kategoritë
EN

Kompania News

Shtëpi> Lajme > Kompania News

Nuoze Bio fitoi finalen kombëtare të "Konkursit të Metodës së Inovacionit në Kinë 2022".

Koha e Publikimit: 2022-11-30 Views: 104

Lajme te mira! Ekipi Yiyang fitoi finalen kombëtare të "Konkurrencës së Metodës së Inovacionit të Kinës 2022

 

(Raportuesi Lu Jing, Korrespondenti Bai Jingna) Nga data 24 deri më 25 nëntor, në Tianjin u mbajtën finalet kombëtare të Konkursit të Metodës së Inovacionit të Kinës 2022. 239 projekte nga 30 rajone në të gjithë Kinën konkurruan online. Hunan Nuoz Biotechnology Co., Ltd, e cila u rekomandua nga Shoqata Komunale e Shkencës, fitoi çmimin e dytë të Konkursit Kombëtar të Metodës së Inovacionit në Kinë 2022 me vendin e pestë në konkursin kombëtar.

1111 

 

Këtë vit, Shoqata Komunale e Shkencës promovon në mënyrë aktive aplikimin e metodave të inovacionit për punonjësit e shkencës dhe teknologjisë së ndërmarrjeve për të rritur më tej aftësinë inovative të punonjësve të shkencës dhe teknologjisë. Organizoi 5 kurse trajnimi mbi metodat e inovacionit, trajnimin e më shumë se 300 njerëzve dhe organizimin aktiv të pjesëmarrjes për të promovuar të mësuarit përmes konkurrencës. Shoqata e shkencës së qytetit fitoi "Çmimin e Organizatës Përfundimtare të Ekselencës për Konkursin e Metodave të Inovacionit të Kinës 2022 të Rajonit Hunan".

 

Më 10 nëntor, ekipi i inovacionit të Hunan Nuoz Biotechnology Co., Ltd. fitoi çmimin e parë të "Çmimit Final të Projektit të Konkurrencës së Metodës së Inovacionit në Kinë 2022" në raundin përfundimtar të Konkursit të Metodave të Inovacionit në Kinë Rajoni Hunan, Hunan Hualai Biotechnology Co. Ltd. fitoi çmimin e dytë të "2022 China Innovation Method Competition Hunan Final Project Award”, dhe si finalist i konkursit kombëtar u përzgjodh Yiyang Fujia Technology Co Ltd., e cila është edhe sipërmarrja e parë në qytetin tonë që hyn në konkursin kombëtar.

1b162b11e1fbb0d01c27f788a44c480

Kategoritë e nxehta