Të gjitha kategoritë
EN

Kompania News

Shtëpi> Lajme > Kompania News

Mbjellja e rozmarinës, korrja e shumë dashurisë

Koha e Publikimit: 2021-11-17 Views: 156

Shpie

Profesor Dess i Universitetit Bujqësor të Kalkutës, Indi, llogariti vlerën ekologjike të një peme:

Një pemë 50-vjeçare, e llogaritur në mënyrë kumulative, vlen rreth 31,200 dollarë amerikanë për të prodhuar oksigjen; vlen rreth 62,500 dollarë amerikanë për të thithur gazrat e dëmshëm dhe për të parandaluar ndotjen e ajrit; vlen rreth 31,200 dollarë amerikanë për të rritur pjellorinë e tokës; vlen 37,500 USD për ruajtjen e ujit; për zogjtë dhe të tjerët Kafshët ofrojnë terrene shumimi me vlerë 31,250 USD; Proteina e prodhuar vlen 2,500 USD, duke krijuar një vlerë totale prej rreth 196,000 USD.

Vetëm një pemë, vlera e saj është kaq e madhe, nëse është një pyll i tërë, sa vlerë të madhe duhet të sjellë! Përballja me ngrohjen globale, shkretëtirëzimin e tokës, speciet e rrezikuara... mbjellja e pemëve është e domosdoshme! Kursimi i energjisë dhe mbrojtja e mjedisit, mbjellja e pemëve dhe pyllëzimi, filloni me mbjelljen e një rozmarine!

Mbillni një pemë dhe korrni dhjetë mijë pika jeshile!

imazh

Dimri po vjen së shpejti dhe rozmarina jeshile është pikërisht në kohën e korrjes.

Shikoni! Baza e mbjelljes organike të rozmarinës së Hunan Nuoze Biological Technology Co., Ltd. është një skenë e ngarkuar me punëtorë që vijnë e shkojnë me nxitim.

Redaktori mendon se ajo që ata korrin nuk është vetëm një bimë rozmarine, por edhe një shpresë për një jetë më të mirë e më të mirë në të ardhmen, por edhe një bekim i mirë, por edhe një shpresë për të mbrojtur Tokën Nënë.

Ejani, ndiqni hapat e redaktorit, ju çoj në bazën e rozmarinës organike të Nozze dhe vlerësoni bukurinë e mbjelljes sonë ekologjike organike në Yiyang, shkoni!

imazh

Hyrje në bazë

imazh

Duke filluar nga viti 2017, Nuoz Biological ka pilotuar mbjelljen organike të materialeve mjekësore kineze në fshatin Xinsheng, qytetin Xinqiaohe, distriktin Ziyang, qytetin Yiyang dhe ka zhvilluar dhe ndërtuar në mënyrë të pavarur bazat e mbjelljes organike të rozmarinës, Centella asiatica dhe Litsea cubeba.

Në më shumë se tre vjet, malet dhe djerrina origjinale djerrë janë zhvilluar gradualisht në një bazë mbjelljeje organike rozmarine jeshile, Centella asiatica dhe Litsea cubeba.

Duke ecur në rrugën e vogël në fshat, nga larg mund të nuhasësh aromën e rozmarinës, e cila është vërtet freskuese dhe i bën njerëzit të zgjaten.

Aktualisht, më shumë se 700 hektarë rozmarinë janë zhvilluar dhe mbjellë me fshatin Xinsheng, qytetin Xinqiaohe si qendër, dhe më shumë se 80 fermerë janë pasuruar.

imazh

xixë

imazh

Litsea cubeba

imazh

Rozmarinë

Kualifikim bazë

Nuoz është serioz në lidhje me bujqësinë organike.

Duke filluar nga viti 2015, Z. Liu Zhimou, Kryetar i Nuoz, filloi të drejtonte dhe organizonte kolegë të lidhur për të hetuar varietetet e rozmarinës të përshtatshme për kultivim në Hunan dhe për të zgjedhur agjencitë e certifikimit. Nga Franca, Spanja, Zvicra, Shtetet e Bashkuara, Japonia, Singapori deri në Henan, Hainan, Hunan të Kinës dhe rajone të tjera, zgjidhni varietetet më të përshtatshme të rozmarinës për mbjellje organike në Hunan. Ne bashkëpunuam me Kiwa BCS Öko-Garantie China Co., Ltd., një organizatë globale e certifikimit organik profesional të palëve të treta, dhe kaluam nëpër vlerësime dhe auditime të ndryshme, dhe më në fund kaluam certifikimin dhe morëm certifikimin organik të BE-së, duke ofruar lëndë të para të shëndetshme për Bota. 
Kategoritë e nxehta