Të gjitha kategoritë
EN

Kompania News

Shtëpi> Lajme > Kompania News

U krijua grupi i parë i bazave praktike novatore për intelektualët jopartiakë në qytetin Yiyang dhe përfaqësuesi i qytetit Yiyang "Liu Zhimou Studio".

Koha e Publikimit: 2022-08-17 Views: 116

640 Më 15 gusht 2022, ceremonia e inaugurimit të bazës së parë praktike inovative për intelektualët jashtë Partisë dhe "Studio e Liu Zhimou" për përfaqësuesit e qytetit Yiyang u mbajt në Hunan Nuoz biological technology Co., Ltd.


Baza e praktikës së inovacionit

Baza e praktikës së inovacionit


Stacioni i punës së ekspertëve

Stacioni i punës së ekspertëve

Studio Inovacioni Akademiku Yin Yulong

Studio Inovacioni Akademiku Yin Yulong

Baza Kombëtare e Demonstrimit Ekonomik të Nënpyjeve

Baza Kombëtare e Demonstrimit Ekonomik të Nënpyjeve

Baza e Demonstrimit të Aplikimit të Programit Kombëtar të Kërkimit dhe Zhvillimit

Baza e Demonstrimit të Aplikimit të Programit Kombëtar të Kërkimit dhe Zhvillimit


Ceremonia e zbulimit të studios

Është një nder i madh për ne që të jemi baza e parë praktike novatore për intelektualët jashtë Partisë në Yiyang


Ekipi i R&D përfshin gjithsej 23 profesionistë me arsim të lartë nga jashtë Partisë

Vizioni: Të ofrojmë produkte të shëndetshme për të gjithë njerëzimin

Kategoritë e nxehta