Të gjitha kategoritë
EN

"Zemra është e re dhe zjarri kalohet" | Ceremonia e 6-të e Konkursit të Inovacionit të Nuoz Biotech

Koha e Publikimit: 2021-12-24 Views: 113

"Zemra është e re dhe zjarri kalohet" | Nuoz Ceremonia e 6-të e Konkursit të Inovacionit të Biotech

 

imazh 

Më 20 dhjetor 2021, u mbajt me sukses Konkursi i 6-të i Inovacionit "Inovacioni dhe Efikasiteti, Realizimi i ëndrrave" i Hunan Nuoz Biological Technology Co., Ltd.

 

 

 

Më pas, ju lutemi ndiqni redaktorin në Nuoz Konkursi i Inovacionit...

 

 

Mësimi i kulturës së korporatës

imazh 

Foto | Ligjërata e njohurive "Kultura e Korporatës" e Kryetarit Liu Zhimou

 

Që nga fillimi i vitit 2021, Z. Liu ka mbajtur 5 leksione mbi Nuoz "Kultura e Korporatës" në Nuoz. Ai dha një shpjegim të thellë të kulturës, strategjisë dhe hapave të zbatimit të Nuozer, vetëm për të udhëhequr Nuoz njerëz nga "mirë" deri në "shkëlqyeshëm".

 

 

 

Nën udhëheqjen e zotit Liu, njerëzit e Nuozes "po ruajnë integritetin, inovacionin, integritetin dhe altruizmin" hap pas hapi, vetëm për të takuar një vetvete më të mirë dhe për të ndërtuar një të nesërme harmonike dhe të bukur!

imazh 

 

Foto | Fjalimi i kryetarit Ai Lihua, një gjyqtar i ftuar posaçërisht

 

imazh 

Foto | I dhënë 250,487 RMB për “Projektin Kërkimor Shkencor” të Konkursit të Pestë të Inovacionit

imazh 

Picture | I dhënë 51050 RMB për Konkursin e 5-të të Inovacionit "Projekti i Miratimit të Projektit"

 

 

Pikat kryesore të konkursit

imazh 

imazh 

3 garues novatorë | Operatori i linjës së parë Xu Zhiqiang

imazh 

2 garues të ngjarjeve novatore | Elektricist Liu Jun

imazh 

2 garues projektesh novatore | Drejtori i seminarit Liu Fang

imazh 

Foto | Raport i mrekullueshëm i garuesve novatorë të seminarit

imazh 

Raport i mrekullueshëm i konkurrentëve novatorë në departamentin e kërkimit shkencor

imazh 

Raport i mrekullueshëm i konkurrentëve të inovacionit në zyrë

imazh 

Raport i mrekullueshëm i lojtarëve novatorë në departamentin e shitjeve

 

Ceremonia e Çmimeve të Konkursit

imazh 

Foto | Cmimi i pare

imazh 

Foto | Çmimi i dytë

imazh 

Foto | Çmimi i tretë

imazh 

Foto | Çmimi fitues

imazh 

Foto | Çmimi përkujtimor

 

Për të gjithë punonjësit

imazh 

Znj. Yang Min, Zëvendës Presidente e Nuoze tha një herë: "Zemra është e re dhe pasioni është transmetuar". Trajtojeni punën dhe jetën me zemër dhe bëni gjithçka, puna dhe jeta do t'ju kthejnë më shumë! Në procesin e zellit dhe përpjekjeve të gjithanshme, zbulohen shumë ide dhe ide të reja, dhe efikasiteti dhe efektiviteti i punës dhe jetës përmirësohen natyrshëm, gjë që ne themi se duam të arrijmë.

 

 

 

Duke parë mbrapa në rrugën e inovacionit, pak nga pak fotografitë e mbledhura, duke pritur me padurim për të ardhmen, plani i bukur i Nuozer është shpalosur ngadalë dhe e ardhmja është premtuese. Le të punojmë shumë së bashku! ! !


Kategoritë e nxehta