Të gjitha kategoritë
EN

Që nga themelimi i saj, Nuoz Biotech gjithmonë i është përmbajtur kulturës thelbësore të korporatës të "integritetit dhe altruizmit"

Koha e Publikimit: 2021-12-01 Views: 150

Që nga themelimi i saj, Nuoz Biotech i është përmbajtur gjithmonë kulturës thelbësore të korporatës të "integritetit dhe altruizmit". "Të bëhesh një person mirënjohës" është gjëja e parë që njerëzit e Nuozit duhet të dinë. mësimi dhe recitimi i përditshëm na inkurajon dhe na udhëheq të ecim përpara me mirënjohje. , kthejini shoqërisë, vendit dhe dhuratave të natyrës.

Uniforma e shkollës dashuria ngroh 120 zemra fëmijësh

 图片 1

                                                                                                                                   Foto: Vendi i ceremonisë së dhurimit

Në mëngjesin e 25 nëntorit, dielli po shkëlqente dhe qielli ishte i lartë dhe qielli ishte i lehtë. kampusi i shkollës fillore Yamada në qytetin Zhangjiasai ishte plot brohoritje dhe të qeshura. ceremoni dhurimi. Zhang Jinlong, Kryetar i CPPCC të Distriktit Ziyang, Zeng Yong, Zëvendëskryetar i CPPCC i Distriktit Ziyang dhe Kryetar i Federatës së Industrisë dhe Tregtisë, Liu Zhimou, Kryetar i Hunan Nuoze Biotechnology Co., Ltd., Liu Jianxiu, Drejtor Ekzekutiv i Hunan Linyi Construction Labor Service Co., Ltd., dhe Guo Can, Zëvendës Kryetar i Komunës së Komunës Zhangjiasai, kuadri i fshatit Jinshan Liu Jiancai mori pjesë në dhurimin     2

Foto: Zeng Yong, nënkryetar i CPPCC të Distriktit Ziyang dhe kryetar i Federatës së Industrisë dhe Tregtisë, i dha një pllakë Hunan Nuoz Biotech

 

Në ceremoninë e dhurimit, Liu Zhimou, kryetari i Hunan Nuoz Biotech lëshoi ​​një mesazh: Shpresoj që fëmijët të studiojnë shumë, të përparojnë çdo ditë, të pasurohen me njohuri, të ndryshojnë fatin e tyre, të ndryshojnë jetën e tyre dhe të rriten të bëhen. të ndritshme në sytë e tyre dhe dashuri në zemrat e tyre. , Njerëz që përqafojnë idealet, kontribuojnë në ndërtimin e vendlindjes së tyre dhe i japin shkëlqim zhvillimit të atdheut.

图片 2

  Foto: Një foto në grup e disa njerëzve që marrin pjesë në ceremoninë e dhurimit

 

Pas ngjarjes, drejtoresha e shkollës fillore Yamada tha se rëndësia e këtij dhurimi është shumë më tepër se ndihma materiale, por më e rëndësishmja, ai inkurajon dhe nxit shpirtërisht mësuesit dhe nxënësit e gjithë shkollës. Shkolla do ta shfrytëzojë këtë event si një mundësi për të forcuar vazhdimisht nxënësit. Edukimi ideologjik dhe moral, mbillni farën e dashurisë në zemrat e tyre të reja, udhëzoni që të vazhdojnë dashurinë dhe përgjegjësinë e tyre dhe të jenë një person i ngrohtë.

 

Dashuria fshin zemrat e kalimtarëve

3

Foto: Përcaktimi i objektivit të punës përpara pastrimit

 

Në mesditën e 30 nëntorit 2021, të larë në diellin e ngrohtë të dimrit, 23 vullnetarë nga Nuoz Biotech organizuan një përpjekje të përbashkët për të pastruar rrugët e jashtme, stacionet e autobusëve dhe platformat e luleve. pas 1 ore pastrim ky event u perfundua me sukses ✌✌

 

Të ndihmosh dhe të jesh mirënjohës - kjo është ajo që njerëzit e Nuozit do të bëjnë gjithë jetën

Pas ngjarjes, të gjithë vullnetarët u ulën dhe shkëmbyen përvojat e tyre. Të gjithë u shprehën se u pëlqen kjo ngjarje kuptimplote bamirësie, ndjejnë fuqinë e ekipit, punojnë së bashku me qëllimin dhe janë të gatshëm të përkushtojnë forcat e tyre për të ndihmuar. Punonjësit e kanalizimeve, kalimtarët dhe kalimtarët e autobusëve do të pastrojnë, në mënyrë që njerëzit që ecin përgjatë kësaj rruge të ndihen rehat dhe të sigurt, duke promovuar kështu harmoninë dhe bukurinë sociale.

4

              Foto: Takimi i shkëmbimit të përvojave gjithëpërfshirëse

 

"Një person mund të shkojë shpejt, por një grup njerëzish mund të shkojnë më tej." Në këtë shkëmbim përvojash, vullnetarët përmblodhën aspektet e mira dhe të këqija, si dhe fushat që duhen përmirësuar në periudhën e mëvonshme. Vullnetarët përmblodhën 3 dhe ndanë:

5

Z. Wen tha: Fillimisht ishte e neveritshme të fshiheshin gjethet e rënë në stendën e luleve, por vetëm pas fshirjes u zbulua se kishte shumë bimë të varrosura nën gjethet e rënë. pamja, shiko thelbin, mund ta bëjë punën më mirë!

6

Z. Wen tha: Fillimisht ishte e neveritshme të fshiheshin gjethet e rënë në stendën e luleve, por vetëm pas fshirjes u zbulua se kishte shumë bimë të varrosura nën gjethet e rënë. pamja, shiko thelbin, mund ta bëjë punën më mirë!

 

Z. Liu tha: Nëpërmjet këtij aktiviteti, fillimisht secili nga grupet tona duhet të shkruajë procesin e tij të pastrimit si një metodë standarde pastrimi dhe më pas të kryejë verifikimin dhe përmirësimin e vazhdueshëm; së dyti, ne duhet t'i renditim mbeturinat në fazën e mëvonshme, t'i vendosim dhe t'i përdorim ato në mënyrë të arsyeshme. Plehrat e pastruara do të shkaktojnë ndotje dytësore. Z. Lin shtoi: Klasifikimi i plehrave duhet të zbatohet edhe për pastrimin tonë të përditshëm.

Në përfundim të takimit u krye planifikimi i përmbajtjes për fazën tjetër të aktivitetit të fshirjes së mirëqenies publike, pra pastrimi i rrugëve përreth kompanisë. Ne duhet të përmbledhim metodat e pastrimit, ta mbajmë këtë ngjarje përgjithmonë dhe të përmirësojmë mjedisin përreth.

Në të njëjtën kohë u krye edhe faza e dytë e aktivitetit të vetë-rekomanduar për organizimin e mikpritësit. Shpresohet që njerëzit e Nuozerit të mund të dalin vërtet nga zona e rehatisë. Të gjithë mund të sfidojnë veten për të kontribuar me forcën e tyre për kompaninë, për familjen dhe për shoqërinë. Jeta e 'S është edhe më e shkëlqyer.


7

Foto: Në Festivalin e Nëntë Dyfishtë, xhensen pa mbetje pesticidesh u prezantua për të shprehur dashurinë ndaj prindërve të punonjësve

8

9

Foto: Dita e ndërtimit të partisë, ngushëllime anëtarëve të vjetër të partisë10


Ditën e Falënderimeve, ne mund të shkojmë larg. Nuoz është i gatshëm të bashkojë duart me ju dhe mua për të ndërtuar një shoqëri të shkëlqyer dhe harmonike së bashku!
Kategoritë e nxehta