Të gjitha kategoritë
EN

Prezantimi i Departamentit të Cilësisë

"Cilësia është thelbi i një sipërmarrjeje." Që nga fillimi i tij, Nuoz ka marrë "Teknologjia krijon vlerën, Profesioni garanton cilësinë" si politikën kryesore të menaxhimit të ndërmarrjes. Në fillim të krijimit të kompanisë, u krijua një departament i menaxhimit të cilësisë. Ky departament është kryesisht përgjegjës për krijimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë së produktit të kompanisë, menaxhimin e standardeve të produktit, mbikëqyrjen e procesit, inspektimin dhe përcaktimin e produkteve gjysëm të gatshme dhe produkteve të gatshme, lëndëve të para dhe ndihmëse dhe produkteve ndërmjet proceseve, inspektimeve fizike dhe kimike, mikrobiologjike. inspektimet, inspektimet analitike të kromatografisë së lëngshme me performancë të lartë, Analiza dhe inspektimi me gaz kromatografi, etj., sigurojnë që çdo grup produktesh të prodhuara nga Nuoz përmbush standardet kombëtare dhe kërkesat përkatëse të klientëve 100%, gjë që përfiton shëndetin e njeriut.

Aktualisht, inspektorët në departament janë të gjithë me diplomë kolegji ose më lart dhe kanë certifikata përkatëse të inspektimit, si inspektorë kimikë, inspektorë ushqimorë, punonjës të fermentimit mikrobik, etj. Nën drejtimin e kreut të departamentit, kalueshmëria e produkteve të inspektuara arrin NLT98%.

Të gjithë anëtarët e Departamentit të Menaxhimit të Cilësisë i përmbushin në mënyrë rigoroze përgjegjësitë dhe detyrimet e tyre si inspektor i cilësisë. Nën udhëheqjen e kompanisë, ata kanë krijuar një sistem të rreptë të sigurimit të cilësisë dhe ndjekjes së shërbimit të cilësisë, mësojnë në mënyrë shkencore dhe efektive metodat e avancuara të menaxhimit të cilësisë dhe përmirësojnë vazhdimisht veten e tyre. Plotësoni nevojat e larmishme dhe të larmishme të inspektimit të cilësisë së klientëve.

Kategoritë e nxehta