Të gjitha kategoritë
EN

Prezantimi i Departamentit të R&D

Qendra Kërkimore Nuoz ka më shumë se 20 studiues profesionistë shkencorë dhe më shumë se 15 vjet ekspertë të përvojës në industri, dhe bashkëpunon me më shumë se 10 institucione vendase si Universiteti Hunan i Mjekësisë Tradicionale Kineze, Universiteti Bujqësor, Universiteti Qendror Jugor i Pylltarisë dhe Teknologjisë, Hunan Instituti i Kërkimeve të Kërpit, etj. Institucionet kërkimore-shkencore kryejnë bashkëpunim teknik në projektet e nxjerrjes së bimëve dhe punësojnë një numër profesorësh profesionistë si konsulentë teknikë për qendrën e R&D, duke krijuar përparësi në personelin profesional dhe teknik.

Kompania investon më shumë se 9% të shitjeve të saj në kërkim dhe zhvillim çdo vit, dhe ka krijuar pajisje eksperimentale të avancuara ndërkombëtare dhe vendase të klasit të parë për nxjerrjen e bimëve, të tilla si tharje në ngrirje, distilim molekular, ndarje membranore, superkritike, etj. Duke përmbledhur kërkimin dhe zhvillimin e ekstrakteve bimore dhe parametrave të procesit, ne zhvillojmë në mënyrë të pavarur pajisje të reja eksperimentale dhe procese të shpikjes së ekstrakteve bimore për të përmbushur nevojat e klientëve brenda dhe jashtë vendit.

cilësi02
cilësi03
Rezultatet e hulumtimit:
Nderimi:
Patent:

Kategoritë e nxehta