Të gjitha kategoritë
EN
Zona e Mbjelljes

Kërkimi dhe Zhvillimi

industria3-3

Ekipi ynë i R & D zhvilloi në mënyrë të pavarur procesin e heqjes së pesticideve, heqjes së benzopirenit, heqjes së metaleve të rënda dhe heqjes së plastifikuesve në ekstraktin e rozmarinës. Aktualisht, ekstrakti ynë i rozmarinës mund të arrijë plotësisht pa pesticide, pa benzo pirene, pa metale të rënda, pa plastifikues, mund të përmbushë standardet EP, USP, KP etj.

Prodhim

industria1-2

Zinxhiri Industrial

Kategoritë e nxehta