Të gjitha kategoritë
EN

Rreth SHBA

Hunan Nuoz Biological Technology Co., Ltd. është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë që fokusohet në kërkimin, prodhimin dhe shitjen e ekstrakteve të bimëve të shëndetshme. Është furnizuesi kryesor në botë i ekstraktit të xhensenit, ekstraktit të shisandrës dhe ekstraktit të rozmarinës.

                                       

Fabrika ndodhet në lumin e bukur Yiyang Zijiang - Zona e Zhvillimit Ekonomik Changchun, me një sipërfaqe totale ndërtimi prej më shumë se 10,000 metra katrorë. Aktualisht, ajo ka linja të shumta prodhimi të ekstrakteve bimore me një kapacitet prodhimi vjetor prej më shumë se 500 tonë.

Hunan Nuoz Biological Technology Co., Ltd

Mjekësia tradicionale kineze është një dhuratë nga natyra për njerëzimin, por me përkeqësimin e mjedisit, TCM është ndotur në procesin e mbjelljes, duke paraqitur një kërcënim të madh për shëndetin e njeriut. me qëllimin origjinal të "integritetit dhe altruizmit", ne kontrollojmë cilësinë nga burimi dhe zgjidhim problemet e mbetura të pesticideve, plastifikuesve, metaleve të rënda, tretësve, PAH dhe substancave të tjera të dëmshme në ekstraktet bimore. ne shpresojmë që Nuoz Biotech mund të udhëheqë ekstraktet e shëndetshme të bimëve në botë dhe të sigurojë produkte të sigurta, të shëndetshme dhe natyrale për të gjithë njerëzimin.

themelues

Ofroni produkte natyrale, të shëndetshme dhe të sigurta për të gjithë njerëzimin.

Kultura e ndërmarrjes

01
Politika e menaxhimit të ndërmarrjes

Teknologjia krijon vlerën, Profesioni garanton cilësinë

02
Slogani i ndërmarrjes

Një premtim është një premtim, përfitime për botën, kërkimi i përsosmërisë; kërkimi për përsosmëri!

03
Misioni i ndërmarrjes

Duke marrë si përgjegjësi promovimin e zhvillimit të industrisë së ekstrakteve të shëndetshme të bimëve, duke udhëhequr produktet e nivelit të lartë të Kinës me bazë bimore në botë.

04
Vizioni i ndërmarrjes

Bëhuni lider i produkteve të nivelit të lartë në industrinë kineze të ekstraktit botanik shëndetësor!

05
Vlera thelbësore e ndërmarrjes

Mbajeni të ardhmen e Nuoz me përgjegjësi, kënaqni punonjësit, kënaqni klientët dhe kënaqni aksionarët.

06
Koncepti i menaxhimit

Dashuria dhe respekti, i orientuar drejt njeriut, ndiqni tetë parimet e njerëzve Nuoze për të punuar dhe jetuar.

07
Koncepti i cilësisë

Cilësia është gjaku i një ndërmarrjeje. Të gjithë janë përgjegjës për pjesëmarrjen e të gjithë punonjësve në menaxhimin e cilësisë. Produkte të shkëlqyera vijnë nga krijimet e të gjithë njerëzve të shquar në Nuoz.

08
Qëllimi përfundimtar i ndërmarrjes

Siguroni produkte të shëndetshme për botën dhe realizoni të korrat materiale dhe shpirtërore të të gjithë njerëzve të Nuozit!

Produkte

Hiqni të gjitha mbetjet e pesticideve, plastifikuesve, metaleve të rënda, PAH dhe substancave të tjera të dëmshme në ekstraktin bimor.

Kategoritë e nxehta