sadaya Kategori
EN

News Company

Bumi> wartos > News Company

Wilujeng ka Nuoz anu dilélér gelar "Science and Technology Backyard" di Cina

Nyebarkeun Waktos: 2022-07-06 Tampilan: 120

图片 1

2 Juli 2022 - Wilujeng sumping ka Nuozdina keur dileler judulna "Science and Technology Backyard" di Cina.


Penghargaan ieu mangrupikeun rapat taunan ka-24 Asosiasi Cina pikeun Élmu sareng
 Téknologi —— révitalisasi élmu sareng téknologi désa pikeun nguntungkeun para patani bahkan (aksi Xiaoxiang) tujuanana pikeun: ngabantosan révitalisasi désa


 Nuoz henteu ngan ukur supplier global ekstrak Litsea cubeba organik tapi ogé ngahasilkeun panghasilan anu tangtu pikeun masarakat lokal pikeun ngajalankeun pangwangunan désa.


 Litseacubeba (Lour.) Pers. [L.citrataBlume], ogé katelah lada pheasant, mangrupikeun pepelakan kulawarga Lauraceae. Akar sareng daun dianggo salaku ubar. Lauraceae, jahé kai, shrubs deciduous atawa tangkal leutik.


Litsea cubeba sajarah


Pagawe panén kembang Litsea cubeba

   Ngeunaan Litsea cubeba, pamanggihan arkéologis pangheubeulna aya di situs budaya Hemudu. Loba sésa-sésa daun Lauraceae geus unearthed di situs, sarta ahli botani patali, agronomists jeung arkeolog geus dipigawé loba karya idéntifikasi ti sudut nu beda, kaasup daun Litsea cubeba. Salaku tambahan, di Situs Taman Istana Nanyue di Guangzhou, hiji siki Litsea cubeba diapungkeun tina situs Terusan Shiqu, teras opat siki Litsea cubeba kapanggih dina situs sumur J264 di situs Taman Istana, anu sami sareng ayeuna. Ieu bisa ditempo yén sahenteuna 7,000 taun ka tukang, tutuwuhan Litsea cubeba eksis di kidul nagara kuring, sarta ieu mah produk impor.


Pagawe keur milih buah Litsea cubeba sanggeus panén


Numutkeun catetan dina kaca 730 of Medicine. Sanitasi, Jilid 8 Babad Distrik Yiyang, Litsea cubeba beunghar sumber daya di Pagunungan Yiyang.

 

Di tanah gaib Ziyang, siki Litsea cubeba dikubur dina taneuh mangtaun-taun katukang sacara alami bakal bertunas sareng tumuh saatos dipasihan ku sinar panonpoé sareng hujan, janten ieu ogé sumber alam Litsea cubeba.


Mangpaat ékonomi jeung sumanget budaya Litsea cubeba


Pagawe keur milih buah Litsea cubeba sanggeus panén.


Litsea cubeba mangrupakeun tutuwuhan dioecious, sarta kembang jalu nu pollinated sarta minyak atsiri nu ngangkat sarta sasari. Roh kontribusi tanpa pamrih ieu ogé tempat urang diajar. Sanggeus kembang bikang diserbukkeun, Litsea cubeba dipanén.

 

Baheula, nalika "perampokan ganda" anu paling hese di padesaan Yiyang urang réngsé, éta ogé nalika Litsea cubeba parantos dewasa. Dina raraga nafkahkeun kulawarga, warga teu paduli kana panas jeung kacapean. Gancang, manéhna bisa nyokot hiji atawa dua kantong kulit oray unggal poé, sarta sanggeus gawé teuas urang, panghasilan bisa ngahontal ratusan yuan.

 

Sanggeus penanaman di dasar Nuoze, patani lokal bisa nyokot 80-120 catties buah seger Litsea cubeba unggal poe, sarta panghasilan poean bisa ngahontal 140-210 yuan. Sanes ieu berkah Litsea cubeba sareng patani? Éta ogé mangrupikeun jalan pikeun Nuozer Bio ngabantosan révitalisasi désa, sareng ogé saluyu sareng kabijakan pangwangunan "Kuatkeun Industri, Jadi Beunghar pikeun Patani, sareng Éndah Lingkungan" tina "Nooz Bio Park"!


Strategi pangwangunan industri Litsea cubeba

Litsea cubeba kalebet dina édisi 2020 "Pharmacopoeia Républik Rahayat Cina", ogé "Katalog Aditif Pangan", "Katalog Bahan Baku Kosmétik" sareng "Katalog Aditif Pakan" di Cina, Éropa. Uni, jeung Amérika Serikat. Ngembangkeun sakabeh ranté industri nu bisa diwangun, fed, sarta diganjar.

Nuoz Bio

Dina lingkungan ékonomi ayeuna, ngahargaan ieu pangakuan sarta rojongan ti nagara, pamaréntah dina sagala tingkatan, sarta ahli kana rencana ngembangkeun Nova Bio-industri urang. Nuozer Bio bakal neruskeun uphold integritas jeung inovasi, uphold budaya perusahaan inti integritas jeung altruism, sarta ngalaksanakeun industri ubar tradisional Cina aromatik di padesaan, ngajalankeun revitalisasi désa, sarta nyieun désa euyeub, sarta earnestly nerapkeun strategi "cai lucid". sareng gunung-gunung anu subur". Nyebarkeun bibit industri ubar Cina aromatik sakuliah dunya dina nami cinta!


Nuoz Bio

Janten kulawarga ngagaduhan suhu, lebar,Perusahaan jero!


kategori panas