sadaya Kategori
EN

News Company

Bumi> wartos > News Company

Ngabantosan Patani Kéngingkeun Beunghar-Nuoz Biotéh Diakuan ku "Pamimpin Industri Pertanian

Nyebarkeun Waktos: 2021-12-10 Tampilan: 137

Dina 19 Nopémber 2021, Liu Zhimou, CEO NuoZ Biotéhnologi, nampi medali sareng sertipikat "Industrialisasi Pertanian Pamimpin Perusahaan"Ti staf di departemen pamaréntahan Yiyang, Cina. Ieu kadua kalina Nozze Bio nampi pangajén sapertos kitu.


Industrialisasi Pertanian Pamimpin Perusahaan

  

Salaku perusahaan ngarah dina industrialisasi tatanén, Nuoz Biological sok nyandak "integritas sareng altruisme" salaku budaya perusahaan perusahaan. Aktip ngahubungi departemén pamaréntah, organisasi amal, sareng sajabana pikeun ilubiung dina urusan umum, ngadegkeun 4000 hektar bahan ubar Cina Aromatik. Basis penanaman tilu diménsi standar Éropa sareng Amérika ku gawé bareng sareng petani lokal.Centella asiatica, Rosemary, léta penting pisan sareng obat-obatan herbal Cina anu sanésna ditanam dina dasarna. Sakabeh proses penanaman teu merlukeun péstisida jeung pupuk, sarta ngagunakeun panén jieunan pikeun mastikeun yén Ekstrak Centella asiatica, ekstrak rosemary, sarta minyak atsiri litsea cubeba diproduksi saluyu sareng standar Organik.


Interplanting Mode Litsea cubeba Rosemary Centella aslatica

  

Dina waktos anu sami, produksi sareng panén dasarna nyayogikeun ratusan kasempetan padamelan pikeun patani lokal unggal taun, anu sacara signifikan ningkatkeun panghasilan patani sareng ngahontal kaayaan win-win pikeun usaha, patani, sareng lingkungan.


Panén Rosemary

CSR mangrupikeun senjata anu muncul anu ngabantosan ngirangan jurang anu ngalegaan antara organisasi sareng masarakat. Organisasi teu tiasa dioperasikeun dina vakum sareng organisasi henteu aya gunana kecuali dugi ka nyumbang ka masarakat. NuoZ fokus kana patani, tanpa saha urang ngalakukeun nanaon, ku terus nyadiakeun bantuan teknis jeung rojongan finansial. Kami ayeuna ngarencanakeun pikeun ngalakukeun langkung seueur padamelan anu mana masarakat tiasa langkung seueur kauntungan tanpa repot.

NuoZ ngalakukeun ieu ku ngawangun hubungan kemitraan sareng patani, lembaga pamaréntah, LSM/INGO sareng organisasi masarakat. Kami ngagampangkeun patani ku cara nyayogikeun dukungan anu béda-béda sapertos ngabantosan patani kalayan kabijakan investasi enol, nyayogikeun bibit gratis, ngabiayaan aranjeunna mésér alat-alat anu béda-béda anu diperyogikeun sareng ngabantosan patani ku nyayogikeun téknis sareng dukungan kontingén sanés.


pabrik

kategori panas