sadaya Kategori
EN

News Company

Bumi> wartos > News Company

Éta sadayana dimimitian sareng ditungtungan ku jantung!

Nyebarkeun Waktos: 2021-09-09 Tampilan: 136

Dina 29 Agustus 2021, akademisi Yin Yulong ti Akademi Téknik Cina, timbalan walikota Tang Ruixiang, wakil ketua Konferensi Permusyawaratan Pulitik Rakyat Cina, diréktur Biro Élmu sareng Téknologi Gao Dewen, sekretaris Partai Biro Élmu sareng Téknologi Kota. Grup, timbalan diréktur, Panitia Kacamatan Ziyang, Biro Élmu sareng Téknologi Kacamatan sareng pamimpin sanésna sumping Hunan Nuoze Biological Technology Co., Ltd. sareng Nuoze aromatik bahan ubar Cina di Éropa sareng Amérika Serikat dasar penanaman tilu diménsi organik didatangan, ditalungtik sareng ditandatanganan. perjanjian gawé babarengan, muka bab anyar dina ranté industri kaséhatan manusa.

1

Pupuhu perusahaan, Mr. Liu Zhimou, masihan laporan lengkep ngeunaan budaya perusahaan, asal-usul dasar penanaman tilu diménsi organik tina bahan ubar Cina aromatik di Éropa sareng Amérika Serikat, sumanget budidaya ati-ati, para patani. ' panghasilan, lingkungan humanistik lokal, sarta parobahan lingkungan alam ka akademisi Yin jeung pihakna.

2-1

2-2

Akademisi Yin pinuh ku pujian sareng kagum: Revitalisasi désa nyaéta pikeun ngarevitalisasi industri, ngadorong warga desa damel janten beunghar, sareng ningkatkeun taraf hirup para patani. Ieu henteu ngan ukur ngahias lingkungan désa sareng nyumbang kana kaharmonisan sosial. Urang kedah ngadukung perusahaan anu ngalaksanakeun hal-hal praktis di bumi. ,Tulung.


2

3

Wakil Walikota Tang Ruixiang nunjukkeun: Bahan ubar Cina aromatik mangrupikeun industri bahan ubar Cina anu muncul di kota urang. Langkung seueur padamelan kedah dilakukeun dina penggalian anu jero sareng promosi bahan ubar massal sareng bahan ubar otentik. Tingkat panalungtikan ilmiah bahan ubar Cina aromatik promotes ngembangkeun multi-dimensi jeung kualitas luhur industri bahan ubar Cina aromatik.

4

Dina karya inovasi téhnologi ekstrak tutuwuhan cageur, Bapak Liu dilaporkeun dina panalungtikan ekstrak parusahaan jeung inovasi téhnologi ngembangkeun, sarta ngabahas prosés proyék gawé babarengan engké jeung tim Akademisi Yin. Pimpinan pamaréntah kota milu dina tindak lanjut sareng nyatakeun dukungan anu kuat sapanjang prosés.

Dina rapat éta, Nuoz Biotech sareng tim peneliti ilmiah akademisi Yin ngahontal kasapukan. Dina saksi ti pamingpin kota jeung kacamatan, wawakil ti dua sisi nandatanganan perjangjian gawé babarengan di tempat.

1-1

Akademisi Yin pribadi dileler "Akademi Élmu sarta Téhnologi" piagam, injecting impetus anyar kana ngembangkeun ilmiah sarta téhnologis Nuozer urang.

7

8

Akademisi Yin pribadi dileler "Akademi Élmu sarta Téhnologi" piagam, injecting impetus anyar kana ngembangkeun ilmiah sarta téhnologis Nuozer urang.
Hiji jangji bakal mawa mangpaat ka sakuliah dunya. Kalayan dukungan sareng perhatian sadaya sektor masarakat, sadaya kolega Nozze Bio bakal teras-terasan ngajaga budaya perusahaan "integritas sareng altruisme" sareng nuturkeun kabijakan bisnis "sains sareng téknologi nyiptakeun nilai, profesionalisme nyiptakeun kualitas"; ngagabungkeun gén pamekaran inovatif parusahaan jeung kawijakan revitalisasi désa nagara urang pikeun nguatkeun industri, sangkan patani richer, sarta nyieun lingkungan leuwih geulis; nyuntikkeun vitalitas kana panyabab kaséhatan manusa, sareng ngajantenkeun perusahaan tanggung jawab kana kaharmonisan sareng stabilitas masarakat.


kategori panas