sadaya Kategori
EN

News Company

Bumi> wartos > News Company

Nuoze Bio meunang final nasional "Kompetisi Métode Inovasi Cina 2022

Nyebarkeun Waktos: 2022-11-30 Tampilan: 121

warta alus! Tim Yiyang meunang final nasional "Kompetisi Metode Inovasi Cina 2022

 

(Reporter Lu Jing, Koresponden Bai Jingna) Ti 24 nepi ka 25 Nopémber, final nasional Kompetisi Métode Inovasi Cina 2022 dilaksanakeun di Tianjin. 239 proyék ti 30 daérah di sakuliah Cina bersaing online. Hunan Nuoz Biotechnology Co., Ltd, anu disarankeun ku Asosiasi Ilmu Pengetahuan Kota, meunang hadiah kadua Kompetisi Metode Inovasi China 2022 Final Nasional sareng tempat kalima dina kompetisi nasional.

1111 

 

Taun ieu, Asosiasi Élmu Perbandaran aktip ngamajukeun aplikasi metode inovasi pikeun pagawé sains sareng téknologi perusahaan pikeun ningkatkeun kamampuan inovasi para pagawé sains sareng téknologi. Éta diayakeun 5 kursus pelatihan ngeunaan metode inovasi, ngalatih langkung ti 300 urang, sareng aktip ngatur partisipasi pikeun ngamajukeun diajar ngaliwatan kompetisi. Asosiasi élmu kota meunang "Kompetisi Métode Inovasi Cina 2022 Hunan Region Final Excellent Organization Award".

 

Dina 10 Nopémber, tim inovasi Hunan Neuy Biotéhnologi Co., Ltd. meunang hadiah kahiji "2022 Cina Kompetisi Métode Inovasi Hunan Proyek Akhir Award" dina babak final Cina Inovasi Métode Kompetisi Kompetisi Hunan Region, Hunan Hualai Biotéhnologi Co Ltd meunang hadiah kadua "2022 Cina Inovasi. Métode Kompetisi Hunan Final Project Award ", sarta Yiyang Fujia Téhnologi Co. Ltd. kapilih salaku finalis kompetisi nasional, nu oge perusahaan munggaran di kota urang asup ka kompetisi nasional.

1b162b11e1fbb0d01c27f788a44c480

kategori panas