sadaya Kategori
EN

News Company

Bumi> wartos > News Company

Melak rosemary, metik loba cinta

Nyebarkeun Waktos: 2021-11-17 Tampilan: 154

kalungguhan

Profesor Dess ti Universitas Pertanian Kalkuta, India, ngitung nilai ékologis tangkal:

Tangkal umur 50 taun, diitung sacara kumulatif, hargana kira-kira AS $ 31,200 pikeun ngahasilkeun oksigén; patut ngeunaan AS $ 62,500 pikeun nyerep gas ngabahayakeun sarta nyegah polusi hawa; hargana kira-kira AS$31,200 pikeun ngaronjatkeun kasuburan taneuh; éta patut AS $ 37,500 pikeun konservasi cai; pikeun manuk jeung sajabana Sato nyadiakeun tempat beternak patut US $ 31,250; Protéin anu dihasilkeun saharga US$2,500, nyieun total nilai kira-kira US$196,000.

Ngan tangkal, ajénna kacida gedéna, mun éta leuweung gembleng, sabaraha gedé ajénna! Nyanghareupan pemanasan global, desertification lahan, spésiés kaancam ... penanaman tangkal téh imperatif! Hemat énergi sareng perlindungan lingkungan, melak tangkal sareng ngahutanan, mimitian ku penanaman rosemary!

Melak tangkal jeung panén sapuluh rébu titik héjo!

gambaran

Usum bakal datang pas, sareng rosemary héjo pas dina waktos panén.

Neuteup! Dasar penanaman rosemary organik Hunan Nuoze Biological Technology Co., Ltd. mangrupikeun adegan anu sibuk sareng padamel anu datang sareng buru-buru.

Éditor ngaraos yén naon anu dipanén sanés ngan ukur pepelakan rosemary, tapi ogé harepan pikeun kahirupan anu langkung saé sareng langkung saé di hareup, tapi ogé berkah anu saé, tapi ogé harepan pikeun ngajagaan Ibu Bumi.

Hayu, tuturkeun jejak éditor, bawa anjeun kana dasar rosemary organik Nozze, sareng ngahargaan kaéndahan penanaman ékologis organik urang di Yiyang, angkat!

gambaran

Bubuka pikeun Base

gambaran

Dimimitian dina 2017, Nuoz Biological geus piloted penanaman organik bahan ubar Cina di Désa Xinsheng, Xinqiaohe Town, Kacamatan Ziyang, Kota Yiyang, sarta mandiri dimekarkeun sarta diwangun basa penanaman organik tina Rosemary, Centella asiatica na Litsea cubeba.

Dina leuwih ti tilu taun, gunung tandus aslina tur wasteland geus laun dimekarkeun jadi rosemary héjo, Centella asiatica, sarta Litsea cubeba dasar penanaman organik.

Leumpang di jalan leutik di nagara, anjeun tiasa ngambeu seungit rosemary ti kajauhan, anu bener-bener nyegerkeun sareng ngajantenkeun jalma lieur.

Ayeuna, leuwih ti 700 acres of Rosemary geus dimekarkeun sarta dipelak kalawan Xinsheng Désa, Xinqiaohe Town salaku puseur, sarta leuwih ti 80 patani geus jadi beunghar.

gambaran

Spark

gambaran

Litsea cubeba

gambaran

Rosemary

Kualifikasi Dasar

Nuoz serius ngeunaan pertanian organik.

Dimimitian dina 2015, Bapak Liu Zhimou, Pupuhu Nuoz, mimiti mingpin jeung ngatur kolega patali pikeun nalungtik variétas Rosemary cocog pikeun budidaya di Hunan, sarta pikeun milih lembaga sertifikasi. Ti Perancis, Spanyol, Swiss, Amérika Serikat, Jepang, Singapura ka Cina urang Henan, Hainan, Hunan jeung wewengkon séjén, pilih variétas Rosemary paling cocog pikeun penanaman organik di Hunan. Kami gawé bareng sareng Kiwa BCS Öko-Garantie China Co., Ltd., organisasi sertifikasi organik profésional pihak katilu global, sareng ngalangkungan rupa-rupa penilaian sareng audit, sareng tungtungna lulus sertifikasi sareng nampi sertifikasi organik EU, nyayogikeun bahan baku anu séhat pikeun dunya. 




kategori panas