sadaya Kategori
EN

News Company

Bumi> wartos > News Company

Salam usum sareng ucapan ikhlas pikeun dinten pertengahan usum gugur anu cerah sareng bahagia

Nyebarkeun Waktos: 2022-09-09 Tampilan: 115

Salam usum sareng ucapan ikhlas pikeun dinten pertengahan usum gugur anu cerah sareng bahagia

"Zhong Qiu Jie", anu ogé katelah Festival Pertengahan Musim Gugur, dirayakeun dina tanggal 15 bulan ka-8 dina kalénder lunar. Ieu mangrupikeun waktos kanggo anggota kulawarga sareng jalma anu dipikacinta pikeun ngumpul sareng nikmati bulan purnama - simbol kamakmuran, harmoni sareng tuah. Dewasa biasana bakal indulge dina mooncakes seungit tina loba variétas jeung cangkir alus piping tea Cina panas, bari leuwih leutik ngajalankeun sabudeureun kalawan lampion caang-cahayana maranéhanana.

 

Mooncakes keur Mid-Autumn Festival naon mince pies keur Natal. Kue buleud musiman sacara tradisional gaduh keusikan amis tina témpél siki teratai atanapi témpél kacang beureum sareng sering gaduh hiji atanapi langkung endog bebek asin di tengah pikeun ngagambarkeun bulan. Jeung bulan téh naon perayaan ieu sadayana ngeunaan. Festival Pertengahan Autumn tumiba dina dinten ka-15 dina bulan ka-8; nya éta waktu nalika bulan disebut paling caang jeung pinuh.

Wilujeng dinten pertengahan usum gugur

kategori panas