sadaya Kategori
EN

News Company

Bumi> wartos > News Company

Angkatan munggaran dasar prakték inovatif pikeun intelektual non-partai di Kota Yiyang sareng wawakil Kota Yiyang "Liu Zhimou Studio" didirikan

Nyebarkeun Waktos: 2022-08-17 Tampilan: 116

640 Dina 15 Agustus 2022, upacara pelantikan dasar prakték inovatif munggaran pikeun kaum intelektual di luar Partéi sareng "Liu Zhimou`s Studio" pikeun wawakil Kota Yiyang dilaksanakeun di Hunan Nuoz biologis technology Co., Ltd.


Dasar prakték inovasi

Dasar prakték inovasi


workstation ahli

workstation ahli

Akademisi Yin Yulong Inovasi Studio

Akademisi Yin Yulong Inovasi Studio

Base Démonstrasi Ékonomi Underforest Nasional

Base Démonstrasi Ékonomi Underforest Nasional

Base Demonstrasi Aplikasi Program Key Nasional & D

Base Demonstrasi Aplikasi Program Key Nasional & D


Upacara ngabuka studio

Ieu mangrupikeun kahormatan pikeun urang janten dasar prakték inovatif anu munggaran pikeun para intelektual di luar Partéi di Yiyang.


Tim R&D ngawengku jumlahna aya 23 profésional berpendidikan tinggi ti luar Partéi

Visi: Nyadiakeun produk séhat pikeun sakumna umat manusa

kategori panas